2777
2789
عنوان

برا برادرشوهرم شاسی خرید پدر شوهرم چرا انقد تبعیض اخههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 29 پست
ادم میسوزهمام دستمون به دهنمون میرسه ولی حرصم میگیره ما باید انقد عذاب بکشیم حالا اینا راحت راحت سوا ...

چی میشه کرد منم خیلی حرص می‌خوردم ولی الان بیخیالم چون فقط خودمو اذیت میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام همینه وضعیت مون 

خونه زمین باغ همه چی مال اوناست ما خودمون باید به دست بیاریم 

شوهرم میکه من بچع اسون نیستم حتما 

خیلی ناراحت مون میکنن 

من اوایل اهمیت نمیدادم الان میبینم چقدر یختی کشیدم زن ها اونا راحتن میگم چه زندگیخ 

فعلا قطع ارتباط کردیم 

کاش باهاشون خوب نشه دیگه کلا تو زندگی مون نباشن 

به پای شوهرتم می‌ریخت می‌برد پیش غریبه که تو باشی

هروقت ب مشکل برمیخورن فورا توقع دارن پسرا کمک کنن .منم ب شوهرم گفتم ن توقع ازشون دارم ن توقع ازم داشته باشن.چند مدت پیش ی زمین برای دخترش فروخت داد بخاطر بدهیش ولی ماشین ماتصادف کرد دستمون تنگ بود ی تعارف نزد قرضی بهمون بده 

هروقت ب مشکل برمیخورن فورا توقع دارن پسرا کمک کنن .منم ب شوهرم گفتم ن توقع ازشون دارم ن توقع ازم داش ...

درسته من بهت حق میدم ناراحت باشی تبعیض از درون آدمو آتیش میزنه ولی در کل اون جملت درست نبود

درسته من بهت حق میدم ناراحت باشی تبعیض از درون آدمو آتیش میزنه ولی در کل اون جملت درست نبود

کدومش .من همیشه احترامشونو دارم خیلی باهام خوبن ولی هر وقت مشکل داشتم خانم حامی و پشتم بودن چون پدرم فوت شده مادرمم مریضه خواهرام کم نذاشتن برام ازبس خوبن.خواهرش عروسی کرد کل جهاز رو براش خرید حتی نزاشت داماده ی سر سوزن بخره باورت میشه بخدا شب قبل عروسیش کل وسایل خوراکی رو از کارت باباش خرید 

دقیقا منم اوایل مهم نبوداما میبینم بدون استرس بدست میارن یه جوری میشم

من دو تا برادر شوهر دارم 

اولی ازدواج نکرده خونه‌اماده داشت 

ما نداشتیم 

سومی ام دارن میسازن 

کلا سومی سوگلیه 

اولی رم خیلیی حمایت میکنن 

ما نه 

چون هر دو کارمندیم 

فکر میکنند حقدر پولداریم 😃

چه خوبه تو میدونی که اینجوری کردندلم میلرزه از ناراحتی

از خدا بخا 

هزار برابر می‌ریزه رو سرت 

شوهر من ۵ تا پسرن یه دختر 

تو خانوادشون اولین کسی که خونه خرید شوهر من بود چون همیشه میگفتم چشمت به دست خدا باشه نه پدرمادرت (دقیقا مثل داداش بزرگم) ما خونه گرفتیم ماشین گرفتیم اونیکی ها که همش از پدرمادرشون انتظار کمک داشتن همشون مستأجر موندن 

تا پارسال که دیدن از پدرمادرشون بخاری بلند نمیشه قید طمع رو زدن زمینشون رو‌فروختن دوتاشون خونه گرفتن 

دوتاشون فعلا مستاجرن دلشون نمیاد طلاهاشونو بفرشون خونه کوچیک بگیرن میگن مردم مسخرمون میکنن