2777
2789
عنوان

ترسیدن از معلولیت بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه سن مادرتون ماشالله بالاست به نظرم ریسکش خیلی بالاست باز خود دانید. از سن مادر منم بیشتر فکر کردم ...

گفتم که مامانم تخمک فریز کرده و اینکه تو رحم خود مامانم که نمیزارن با رحم اجاره‌ای

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

عزیزم مگه بچه عروسکه بابت دل تو می خوان بچه بیارن...مادر و پدرت شرایط روحی و جسمی کافی رو مگه دارن...شرایط دیگه مگه هست.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

گفتم که مامانم تخمک فریز کرده و اینکه تو رحم خود مامانم که نمیزارن با رحم اجاره‌ای

باز هر چی. بچه بشه 20 ساله مادرتون 75. خدایی ظلم نیست؟ به نظرم کار درستی نیست باز من نمیدونم ولی خواهر برادر داشتن هم همچین چیز خوبی نیستااا

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

مرسی عزیزم😃😃شرط های پدر و مادرا دیگه معدل بیست و قبولی تیزهوشان😒😂

فک میکنم بخاطریکه بیشتر تلاش کنی اینطور گفتن با سن و سالی که گفتی عجیبه حتی با آی وی اف و رحم اجاره ای مگه بچه بازیه

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

عزیزم شما سن زیادی نداری شاید درک نکنی. بارداری برای مادرت ممکنه خطرناک باشه. بعدم به اون بچه فکر کن. تو میخوای از تنهایی در بیای ولی وقتی اون هم سن تو باشه مادرش ۷۰ سالشه عزیزم معلومه که دچار خیلی کمبود ها میشه

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

ولی اشتباههه توی این سن بچه آوردنخودت دلت نمیسوزه برای بچه؟؟فکر کن ۱۳ سالش بشه سن مامان و بابات خیلی ...

پدر و مادر پیر خیلی بهتر از پدر و مادر بد هست!!

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

تخمک زن ها از قبل از تولد تو تخمدانه و هر ماه یکیش بالغ میشه و آزاد میشه ولی اسپرم هر سری تازه ساخته میشه...نگرانیت بی مورده

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)