2777
2789
عنوان

با حرف مامانم خیلی شکستم

445 بازدید | 19 پست

همیشه غیر مستقیم تیکه مینداخت بهم با کوچیکترین بحثی که میشد 

ولی اینبار جلوم وایسات و تو چشام نگا کرد و گفت 

تو چی هستی مثلا 

یه خواستگار هم نداری بدبخت هیچکی بحثتم نمیکنه 

تا من زندم این حرفش یادم نمیره 

جام بودین دیگه بهش میگفتین مامان؟

چه حسی بهتون دست میداد مادرتون شمارو اینجوری میشکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناراحتیتو درک میکنم

میدونی رفتارای بد آدما ناشی از آسیبهای درونیشونه، باور کن مادرت حال درونش بده و خودشم از درون آرامش نداره

اینو اگه بپذیری حداقل ازش متنفر نمیشی 

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

هر بار میخوای از خونه بیرون بری به کف دو تا دستت ۳ بار آیه الکرسی بخون و بکش به صورتت و از خدا بخواه مهرتو به دل بنده هاش بندازه

معجزه میکنه 👌

لطفا انجامش بده تا یه همسر خوب نصیبت بشه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

هیچی میگفتم باز شانسم از تو بهتره 🤣

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بدتر ازین حرفارو شنیدم حرفای خیلی ناموسی که زشته مادر به زبون بیاره ولی هربار گذشتم دیگه الان یه ماه دوباره قهر و قطع رابطه کرده تصمیم گرفتم اینبار غرورم نشکونم و مزاحمش نشه 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

ببین باور کن الان که مادر شدم یه وقتا از رو عصبانیت یه حرفی به بچم میزنم درحالیکه هیچچچچی ته دلم نیست و از ته قلبم عاشقشم فقط برای اینکه اون لحظه حرص دلم خالی شه و اینکه اکثر ماها مهارت کنترل خشم رو بلد نیستیم بعد یادم از حرفای مامانم میاد درحالیکه اون موقع خیلییییی از دستش ناراحت شدم ولی الان بهش حق میدم و میگم هنوز مامانم به نسبت من خیلی مادر صبورتری بوده ... مامانا هم آدمن دیگه کم میارن خسته و عصبی میشن ...

آره مامانه منم ازینا بدترشو میگفت تیکه نمینداخت مستقیم تحقیر میکرد

میگفت هیشکی تو رو نمیخواد هر کی بگیرتت پست میاره همینجا

شوهرم که اومد خواستگاریم انقدر عاشقم بود که مامانم حسودیش میشد همش فتنه درست میکرد الان براش عزیز شدم ماهی یک بار به زور میرم میبینمش میگه چرا مثل دخترای دیگه نیستی اونا انقدر مادراشونو دوست دارن 

تو دلم میگم حتما محبت دیدن آخه خیلی اذیتم کرد خیلی دلمو شکست خیلی اشکمو درآورد 

منم مجرد بودم مامانم خیلی وقتاازاین چیزا میگف یامیگف نون قلبتو میخوری که موندی شوهر نکردی یا لنگه باباتی حقته کسی سمتت نمیاد یا هزارررررررحرف دیگه الانم خیلی وقتا دلم ازحرفاوکاراش میشکنه ولی مامانمه نمیتونم دوربندازمش که 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

عزیزم باور کن خودش الان دل تو دلش نیست که ناراحتت کرده، من خودمم مادرم بعضی وقتا از بس دلم برای دخترم میسوزه شاید حرفی بزنم ناراحتش کنم

ولی خدا میدونه که از سر دلسوزی و نگرانی برای خودشه، ولی بلد نیستم جوری باهاش حرف بزنم که هم اون مجاب بشه هم دلخور نشه

آره مامانه منم ازینا بدترشو میگفت تیکه نمینداخت مستقیم تحقیر میکردمیگفت هیشکی تو رو نمیخواد هر کی بگ ...

چقد شبیه منی 😂😂😂منم شوهرم عاشقم بود میگفتن اینا اولشه تهش استفادشو میکنه پست میاره میبینیم عاقبتتو منم دلم نمیکشه برم خونشون ماهی ۴۰‌روزی یه بار اونم باشوهرم عصری میرم برمیگردم اصلاااا دوس ندارم برم مامان منم میگه دختر مردم ماه ماه ساک میبنده میره خونه مادرش تو فراری هستی ازاینجا دلت نمیخواد بیای تودلم منم میگم چه خیری دیدم ومیبینم که بیام 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)