2777
2789

تاثیر کدام داروی تشنج سریعتر است؟

گاباپنتین و پرگابالین از داروهای ضد تشنج هستند که اثرات آن‌ها نسبتا سریع ظاهر می‌شود. همچنین، فنو باربیتال نیز می‌تواند به سرعت برای کنترل تشنج‌های حاد موثر باشد.

بهترین دارو برای برای درمان تشنج

لاموتریژین

والپروئیک اسید

کاربامازپین

گاباپنتین

پرگابالین

توپیرامات

فنوباربیتال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم یکسالگی تب و تشنج کرد

همون یه بار بود خداروشکر الان ۸ سالشه.فقط موقع تب هاش حتما استامینوفن یا بروفن بده تب پایین بیاد و لرز هم نداشته باشه.لرز باعث تشنج میشه

خدای مهربونم دوستت دارم
تاثیر کدام داروی تشنج سریعتر است؟گاباپنتین و پرگابالین از داروهای ضد تشنج هستند که اثرات آن‌ها نسبتا ...

ممنون عزیزم 

میخوام بدونم کدوم داروها باهاشون سازگاری ندارن 

من دیازپام موقع تبش میدم 

قبلا فنوباربیتال میدادم 

دکتر متخصص کودک ب بچم داروی کتوتیفن و سیتیریزن نمیده 

میگه خوب نیس برا همون منم ترسیدم الان زینک و اینارو بد یا نه

ممنون عزیزم میخوام بدونم کدوم داروها باهاشون سازگاری ندارن من دیازپام موقع تبش میدم قبلا فنوباربیتال ...

ی سوال داشتم شما موقع تب دیازپام میدید ب بچتون؟؟دکتر تجویز کرده؟؟

دیازپام ک داروی اعصابه خیلی بده.

فک میکنم گفتین شمارو میزنه بخاطر اثرات این داروها باشه اینا خیلی خطرناکه واسه بچه ۳ ساله

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
اره دکتر داده نمیدونم چرا منم

از نظرم ببرینش پیش دکتر دیگ 

داروهارو ندید اونا خیلی بده ادم بزرگو دیوانه میکنه از پا میندازه بچه شما ک همش ۳ سالشه تمام شیطناتشم طبیعیه اقتضای سنشه.

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..