2777
2789
عنوان

بگین من حساسم یا حق دارم

64 بازدید | 5 پست

شوهرم 3 سال عضو یه گروه کوچک بورسی بود میگفت چند نفر اینجا اطلاعات خوبی دارن و من استفاده میکنم منم میگفتم خب برای کارشه و حتما به درد میخوره

تا اینکه کم کم بحث های دیگه هم داخل گروه میشد طوریکه این اواخر بیشتر از چت بورسی چت غیره بود مثلا همین دو شب پیش همسرم با نیش باااااز مثل نوجوون ها تو گروه چت میکرد و بعد یکی از خانمای گروه مشتری همسرم شد و ازش محصول خرید و تو چت شخصیشون خیلی استیکر خنده و گل برای هم گذاشتن و چندتا شوخی کرده بودن در صورتیکه با مشتری های معمولی خیلی سنگین برخورد میکنه.بعد تولدهای همو داخل گروه تبریک میگفتنو  تا اینکه دیشب همسرم از شیفت اومد من گوشیشو صبح چک کردم دیدم یکی دیگه از خانم های گروه براش پیام درد دلی گذاشته و البته همسرم جواب خاصی نداده بود حالا من قبل اینکه اینو ببینم نیمه شب قبلی بیاد خونه چندتا ریلز از مشاورها گذاشتم که رابطه های این مدلی تهش به مشکل میخوره و اینا دیگه صبح بهش گفتم بین منو این گروه یکیو انتخاب کن که رفت پیام خداحافظی گذاشت و لفت داد حالا مردا نیومدن پی ویش خانما اومدن که ما شوکه شدیم و تو کجا رفتی مثل برادری مهربان و با شخصیت بودی و همسرم بهانه مشغولیت اورده بود یکیشون نوشته بود بپذیرم واقعا؟:/ یکی نوشته بود از من خطایی سر زده؟خواهش میکنم برگرد ://///

گفتم قشنگ ایجاد صمیمیت کرده این گروه 

حالا به نظرتون من حساسم یا حق دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.