2777
2789
عنوان

کیا با قانون جذب عشق یا ازدواج دل خواه شون جذب کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 94 پست
من رها کردم چند سال پیش و سعی کردم به گذشته و آدمهایی که تا اون موقع توی زندگیم اومده بودن اصلا فکر ...

اخی چه جالب من مثلا اینجور مینوشتم همسر من خیلی مهربون و جذابه جوری که انگاری دارمش یامثلا من تو این سن ازدواج کردم انگاری شدع حالا نمیدونم درست نوشتم یان

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب راز رو خوندم طبق همون عمل کردماختلاف سنی کم باشه برام مهم بود تحصیلاتشغل آینده خیلی چیزای اخلاق ...

خیلی ممنون عزیزم♥️ کتاب معجزه شکر جذاری و قانون جذب و مثبت اندیشی زو دارم و قانون جذب رو خوندم خیلی چیز نکفت معجزه شکر گذاری رو تا نصفه خوندم حالا تا رازم بخونم مرصی ک گفتین

میگفت خصوصیاتشو نوشته بود حسش خوب بودبعد تجسم میکرد یه مرد با خصوصیات دلخواه کنارشه

پس چرا برای ماها نمیشه

البته من یه بار همینجور سرسری گفتم یه شوهر شرکت نفتی میخوام و دیگه بهش فکر نکردم و یه خواستگار شرکت نفتی اومد 

از قبل میشناختیش؟شغلش یعنی دقیقا همون شد که نوشته بودی؟

نه نمیشناختم وقتی شروع کردم حدود ۳ ماه بعد کارورزی رفتم شرکتی که توش کار میکرد اونجا آشنا شدیم یعنی همون اولین لحظه دیدار فهمیدم خودشه 

منظورم از تحصیلات و شغل این بود حتما میخواستم تحصیل کرده باشه و حتما یه شغل ثابت که بشه روش حساب کرد داشته باشه 

من با قانون کم محلی عشقم و جذب کردم.به این نتیجه رسیدم مردها از زنهایی که خیلی عاشقن و خیلی بهشون مح ...

من خیلی کم محلی بلد نیستم شاید

مثلا یا خیلی بی محل میشم طرف کاملا میفهمه

یا صمیمی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دیگه باید مغزتو تمرین بدی.........مثل تمرینهای ورزشی

نمیدونم چیکار باید بکنم واقعا

من خواسته های بزرگ خواستم برا همین شاید ازم دورتره نسبت به خواسته های کوچیکتر

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب چجوری جذب کردی؟ همسرت دقیقا همونه که میخواستی

قاعدتاً هیچی صد در صد نیست من صد نیستم همسرم هم صد نیست اما همسرم سعی می‌کنه بهترین خودش باشه منم همینطور

شغل و موقعیت اجتماعی و وضع مالیش مشابه همون چیزی هست که مدنظرم بود 

ویژگی های شخصیتیش خیلی هاش رو از اول دوست داشتم اما بعضی اخلاق هاش در طول سالهایی که داریم زندگی میکنیم تغییر پیدا کرد و مطابق میلم شد خداروشکر

پس چرا برای ماها نمیشهالبته من یه بار همینجور سرسری گفتم یه شوهر شرکت نفتی میخوام و دیگه بهش فکر نکر ...

خب پس شده دییگه چرا میگی نمیشه 

بعدشم فقط شرکت نفتی باشه کافیه؟؟ شاید اخلاقش سگ باشه یا قیافش بد باشه قبول نکنی

اینجور که نمیشه باید با جزئیات بنویسی

مثلن دوستم میخاست شوهرش دکتر باشه خودش حالا بیکار بود یه دکتر عمومی اومد خواستگاریش بخاطر کشیک هاش قبول نکرد فهمید درخواستش اشتباهه

بعد گفت میخام کارمند بانک باشه یه کارمند بانک چند ماه بعد اومد براش

نه نمیشناختم وقتی شروع کردم حدود ۳ ماه بعد کارورزی رفتم شرکتی که توش کار میکرد اونجا آشنا شدیم یعنی ...

چن سالته

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..