چهارپایه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1027 عنوان شوهرم بیکاره کار نیست که نیست 212 بازدید | 15 پست از اول ماه فقط ۶میلیون درامد داشته، کارگر ساده است ولی محیطمون کوچیکه ، کلا ساخت وساز وکار خوابیده 😟😟حتی پول شروع یه کار نداریم یعنی سرمایه ای نداریم، بازم خدارو شکر خودم شاغلم 1404/02/21 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_گلیم عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2568 جوراب عمده بخره دم خیابون بفروشه دو تومن هم نمیشه سرمایه اولیه
دلیرررر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 793 کارش چیه؟گچبری کاشیکاری چی؟ حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت
چهارپایه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1027 کارش چیه؟گچبری کاشیکاری چی؟ عزیزم سیمان کاری و کارهای بنایی انجام میده ولی وارد نیس به عنوان کارگر میره ولی خودم شاغلم به خاطر ساخت خونه کلی وام برداشتیم دوتاهم بچه داریم واقعن نمیرسونیم، حتی ۵ تومن توماه پس انداز کنیم تازه ۶۰ تومن هم بدهی دستی داریم 😌
gfcfgvfy عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 2421 خب بره شهر بزرگ نگهبانی با جای خواب یه مدت سخت میگذره عوضش از بیکاری بهتره یا سرایداری جایی
چهارپایه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1027 باورت میشه خودشم خیلی ناراحته میگه زمستون که کارنبود گفتیم بهار هوا گرم میشه ساخت وساز راه میوفته انگار گرونیه کار خیلی خیلی کمه
bgdgevwkdhv عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 700 الان سپاه برای پاسدار نیرو میگیره فکر کنم آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌
دلیرررر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 793 عزیزم سیمان کاری و کارهای بنایی انجام میده ولی وارد نیس به عنوان کارگر میره ولی خودم شاغلم به خاطر س ... نه خب میتونه گچکاری بره به عنوان کارگر هم کارش سبکه هم کارو یاد میگیره .کدوم شهره میشه گفت؟ حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت
چهارپایه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1027 تو دیوار بگرد این همه کار یعنی چی کار نیست تو شهرستان کوچیک زندگی میکنیم انقدر فکر وخیال میکنم که حد نداره
چهارپایه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1027 نه خب میتونه گچکاری بره به عنوان کارگر هم کارش سبکه هم کارو یاد میگیره .کدوم شهره میشه گفت؟ زنجان از شهرستاناش
چهارپایه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1027 الان سپاه برای پاسدار نیرو میگیره فکر کنم شرایطش چطوره، این دانشگاهشم تموم نکرد دیپلم دارهولی سنش ۳۸ سالشه فک نکنم بردارن
چهارپایه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1027 خب بره شهر بزرگ نگهبانی با جای خواب یه مدت سخت میگذره عوضش از بیکاری بهتره یا سرایداری جایی بچه ها کوچیکن منم اینجا غریبم تنهایی نمیتونم توخونه بمونم اصلا خیلی ناامیدم اینکه کار میکنم حتی حدااقلی هارم خودم ندارم همش خرج خونه وبچه ها و قسط میشه باسیلی صورتمون سرخ نگه داشتیم، قبل ازدواجم واقعا تورفاه بودم دیگه کم اوردم بچه دومم ناخواسته بود وگرنه توان مالیش نداشتم
دلیرررر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 793 زنجان از شهرستاناش اها دوره🥴آره ساخت و ساز خوابیده فعلا.ایشالله حل شه .موفق باشید حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت