2777
2789
عنوان

شوهرم بیکاره کار نیست که نیست

212 بازدید | 15 پست

از اول ماه فقط ۶میلیون درامد داشته، کارگر ساده است ولی محیطمون کوچیکه ، کلا ساخت وساز وکار خوابیده 😟😟

حتی پول شروع یه کار نداریم یعنی سرمایه ای نداریم، بازم خدارو شکر خودم شاغلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش چیه؟گچبری کاشیکاری چی؟

عزیزم سیمان کاری و کارهای بنایی انجام میده ولی وارد نیس به عنوان کارگر میره ولی خودم شاغلم به خاطر ساخت خونه کلی وام برداشتیم دوتاهم بچه داریم واقعن نمیرسونیم، حتی ۵ تومن توماه پس انداز کنیم تازه ۶۰ تومن هم بدهی دستی داریم 😌

عزیزم سیمان کاری و کارهای بنایی انجام میده ولی وارد نیس به عنوان کارگر میره ولی خودم شاغلم به خاطر س ...

نه خب میتونه گچکاری بره به عنوان کارگر هم کارش سبکه هم کارو یاد میگیره .کدوم شهره میشه گفت؟

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

خب بره شهر بزرگ نگهبانی با جای خواب یه مدت سخت میگذره عوضش از بیکاری بهتره یا سرایداری جایی

بچه ها کوچیکن منم اینجا غریبم تنهایی نمیتونم توخونه بمونم اصلا خیلی ناامیدم اینکه کار میکنم حتی حدااقلی هارم خودم ندارم همش خرج خونه وبچه ها و قسط میشه باسیلی صورتمون سرخ نگه داشتیم، قبل ازدواجم واقعا تورفاه بودم دیگه کم اوردم بچه دومم ناخواسته بود وگرنه توان مالیش نداشتم

زنجان از شهرستاناش

اها دوره🥴آره ساخت و ساز خوابیده فعلا.

ایشالله حل شه .موفق باشید

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت