2777
2789

بگو توبه 

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفرالله ربی و اتوب و علیه و صلوات 

صلوات خصوصا با عجل فرجهم موثره و باعث بخشش گناهان میشه. 

سعی کنین گناهانتونو تکرار نکنین از امام زمان بخواین ک دستتونو بگیره و براتون دعا کنه ک بخشیده بشین، ایشون شدیدا مهربانا

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

استغفرالله ربی و اتوب و علیه و صلوات صلوات خصوصا با عجل فرجهم موثره و باعث بخشش گناهان میشه. سعی کنی ...

یبار توبه مو شکستم بشدت عصبی ودرگیری ذهنی دارم خیلی عذاب وجدان دارم نمازمو خوندم ولی خیلی دلم اشوبه

یبار توبه مو شکستم بشدت عصبی ودرگیری ذهنی دارم خیلی عذاب وجدان دارم نمازمو خوندم ولی خیلی دلم اشوبه

ههمین ک پشیمونین یه نوع استغفاره،  خودتون و به امام زمان بسپارین بگین آقا جان خودت دستمو بگیر خودت میبینی ک تنهایی نمیتونم. 

انشالله کمکتون میکنه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

مرسی عزیزم برام دعا کن

ششمشما هم برای من دعا کنین محتاجم خیلی