خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
[QUOTE=381792496]دلواپس نشو.داره نازمیکنه.خودش میاد[/QUOTEما یه مدته دعوا داریم ولی اصلا نگذاشتیم خانواده هامون بفهمن. امروز بهم گفت زنگ میزنم به بابات که همه چیز تمومه اگه زنگ زده باشه بابا و مامانم سکته میکنن
بآور میکنی رفتم دکتر قلب دست چپم درد اومد گفتم آلات سکته میکنم
بابا چه خبرته
این بیخ ریشه خودته
یه مدت ولش کن به حال خودش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)