2777
2789

بیاید از تجربه هاتون بگید😍میدونم قطعی نیست و سونوگرافی دقیقه برای سرگرم شدن میخوام انجام بدم کلا همه خانونای باردار بیان انجام بدن جوابشونو بزارن اینجا😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هر بار یه چیز در اومد حتی علائم هم قاطیه نصفش مال دختره نصفش پسر😂هنوز تعیین جنسیت نرفتم تو ۸هفته ام اول که فهمیده بودم خیلی کنجکاو بودم بدونم چیه هر تستی جز کلم بنفشو امتحان کردم ولی الان بیخیالم میگم هرچی هست سالم باشه انشالله 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منکه هر بار یه چیز در اومد حتی علائم هم قاطیه نصفش مال دختره نصفش پسر😂هنوز تعیین جنسیت نرفتم تو ۸هف ...

الان چند هفته ای انتی رفتی؟

تو انتی که احتنال میدن آدم هی کنجکاویش گل میکنه😂

الان چند هفته ای انتی رفتی؟تو انتی که احتنال میدن آدم هی کنجکاویش گل میکنه😂

تو ۸هفته ام نه هنوز واسه انتی زوده حدودا یه ماه دیگه باید برم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو ۸هفته ام نه هنوز واسه انتی زوده حدودا یه ماه دیگه باید برم

من تست نخ و سکزن ابن سینا انجام دادم اون اولاش گرد میچرخید از ۹ هفته به بعد تا الان فقط خطی میره😂