2777
2789
عنوان

سرما‌خوردگی در بارداری

70 بازدید | 17 پست

خانما‌من عطسه میکنم فقط با ابریزش‌بینی..گلوم‌درد نمیکنه دو روزه گزشته فقط عطسم کمتر شده ولی سرم‌ بستس اینگار تب هم‌ندارم 

واسه جنین ظرر نداره؟۹هفتمه.‌‌..

همش‌میگم نکنه‌خدایی نکرده ضرر داشته باشه لطفا اگه‌کسی تو بارداریش مریض بوده بچش کاریش‌نشده بیاد بگه تو ۳ ماه اول مخصوصا اگه‌مریض شده..

عزیزم نگران نی نی نباش اون جاش امنه و حالش خوب فقط تا میتونی مایعات بخور و برای باز شدن سرت بوخور بابونه و آویشن بده...من دوبار سرما ناجور خوردم یبار هفته ۱۱ یبار هفته ۱۷ که بار دوم گلو درد چرکی شدم و انتی بیوتیک دادن بهم ...سوپ داغ و شلغم فراموش نشه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نی نی نباش اون جاش امنه و حالش خوب فقط تا میتونی مایعات بخور و برای باز شدن سرت بوخور با ...

بعد وقتی سرما خوردم‌چون بینیم‌گرفته بو هارو حس نمیکنم بعد حالت تهوعم هم کمتر شده فقط صب ک چیری نخوردم‌یکم حالم‌بد شد اینم طبیعیه؟من تا ترم غربالگریو کلا نگرانم همش میگم‌یعنی قلبش داره هنوز میزنه یعنی داره بزرگ‌میشه اصلا نمیدونی ....

بعد وقتی سرما خوردم‌چون بینیم‌گرفته بو هارو حس نمیکنم بعد حالت تهوعم هم کمتر شده فقط صب ک چیری نخورد ...

عزیزم نگرانی را از خودت دور کن ...حق داری منم تا قبل آنومالی اسکن ته دلم همیشه دلهره داشتم ولی اجازه نمی دادم افکار منفی بیاد سراغم ...تا میتونی از نظر غذایی به خودت برس ...عدس پلو بزار با مرغ ....اگر میل به سوپ نداری البته....تو آبی که میخوری چند قطره لیمو تازه فشار بده ...خودت را ببند به آب لیمو شیرین و مرکبات ...تا دو سه روز دیگه خوب خوب میشی

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
بعد وقتی سرما خوردم‌چون بینیم‌گرفته بو هارو حس نمیکنم بعد حالت تهوعم هم کمتر شده فقط صب ک چیری نخورد ...

افت قند پیدا میکنی حتما چیزی بخور 

مواظب باش دم زایمانت سرمانخوری که هم براعمل خص صااگه سزارین باشه کارت سخت میشه هم بعدش اگه سرفه کنی ...

نه بابا همین دفعه خوب بشم‌دیگه اینقد خودمو میپوشونم‌ک سرما نخورم تقصیر خودمه‌هوا به این سردی رفتم‌حموم‌بعدم‌رفتم بیرون عقل ندارم دیگه....😑😑😑

قربونت بشم ممنون عزیزم حتما

راه طولانی در پیش داریم هر ماه یک آزمایش و اسکن و هروز یه عارضه جدید بارداری اگر بخواهیم برای همه استرس داشته باشیم و غصه بخوریم برای نی نی بده🙃بگرد دنبال اسم و سیسمونی نگاه کن تو پیج ها و براش چیزی بباف تو تایم بیکاری تا کمتر فکر و خیال کنی...کتاب تربیت کودک بخون تا قبل دنیا آمدنش کلی تجربه کسب میکنی 💟💜

من تو سه ماهه اول بارداریم ۲بار سرماخوردم. برا نی نی طوری نیس به خودت برس تا خوب شی. شربت عسل.شلغم. ...

عزیزم‌حالت تهوع چجوری بود؟داشتی موقع ک مریض شدی،؟اخه من بویی حس نمیکنم ک‌حالم‌بهم‌بخوره از اون سمتم‌میگم علائم‌پس‌کو😊

نه بابا همین دفعه خوب بشم‌دیگه اینقد خودمو میپوشونم‌ک سرما نخورم تقصیر خودمه‌هوا به این سردی رفتم‌حم ...

فقط به لباس پوشیدن نیست...سرماخوردگی از راه دست دادن و روبوسی کردن با افراد مریض یا دست آلوده تو محیط های عمومی منتقل میشه ...ژل شستشو تو کیف ات داشته باش اینجور مواقع دستت را ضد عفونی کن 

راه طولانی در پیش داریم هر ماه یک آزمایش و اسکن و هروز یه عارضه جدید بارداری اگر به اخی برای همه است ...

اره عزیزم حتما‌ من خودم‌خیلی کتاب میخونمو خیلیم‌قران‌میخونم ک انشالا نینیم صحیح سالم‌بدنیا بیاد ولی میدونی تو نینی سایت یک‌چیزایی میخونم‌استرس‌میگیرم البته دیگه اصلا نمیام الانم‌اومدم‌ک تاپیک‌بزنم😊