2777
2789
عنوان

بنظرتون میکاپم برای عروسی داییم

114 بازدید | 16 پست

۱۶ سالمه 

برم آرایشگاه ؟ موهامو میرم ولی صورتمو نمیدونم 

خیلی خرج میزارن رو دست آدم ولی لوازمی ندارم بلد هم نیستم چکار کنم بنظرتون

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگو آرایش ساده دخترونه میخوامحدودا800میشه زیاد نمیشن

عه

اگه بخوام خودم آرایش کنم بنظرت چیا لازمه

اره دیگ البته اگه بلدی خوب خودت انجام بده

یا بلد نیستم یا بم نمیاد آرایش نمیدونم 

هربار آرایش میکنم شبیه حنا دختری در مزرعه میشم

حتما برو

ی ارایش خیلی خوشگل بزن چرا نری

سنت کم نیس که

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

حتما بروی ارایش خیلی خوشگل بزن چرا نریسنت کم نیس که

بخدا تا گریه رفتم مامانم اصرار داره که نه نمیخواد😑

ب نظرم تو این سن آرایش نتیجه عکس میده...رژلب و ریمل بهترین گزینه‌ است...کرم زدن رو پوست ی جوری میشه ...

اخه یکباره 

میخوام خوشگل باشم 

تو این عروسی ها همه آرایش میکنن من یه رژ ماسیده میزنم زشته بخدا خصوصا این عروسی که درجه یکه

بخدا تا گریه رفتم مامانم اصرار داره که نه نمیخواد😑

نه برو ی ارایش سنگینم کن

یباره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️