2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری

93 بازدید | 7 پست

دوستان من ۱ سال تقریبا دوسه ماه قبلنا ال دی میخوردم بعد ۳ ماه نخوردم بعدش که دوباره خوردم خیلی عوارض بد روم گذاشته موهام مشت مشت میریزه فشارم میره بالا ساق پام درد میگیره شبا اختلال تو خواب دارم سرم درد میگیره میشه بگین شما چ قرص ضد بارداری استفاده می کنید یک قرص میخوام کم عوارض 😢 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر برو

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

قرص بدون عوارض نداریم فقط از ک ن د و م و روش طبیعی استفاده کن ایودی اگه بچه نمیخوای تخمدان رو ببند د ...

بدون عوارض نه ولی حداقل موهام انقدر نریزه دارم کچل میشم  و اینکه ایودی نمیکنن چون اصلا بچه ندارم جلوگیری طبیعی میترسم با پیشاب باردار بشم خودم نتیجه پیشابم 😂🖐

کاندومم که یجوریه مجبورم پناه ببرم به قرص 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
مارولین بخورمن سیپروترون یا روکین میخورم گاهی

اونا عوارضشون چجوریه