2777
2789
عنوان

چرا بعضیها اینقدر بی فرهنگ هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 44 پست

یه چیز دیگه یادم اومد .آخه تنها کادوی مادر شوهرمو پس نداده رفته کادوی خواهر دیگشم پس داده (به خاطر گلگی مادر شوهرم ) .

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
مادرشوهرت حق داره ناراحت بشه ولی شما خودت رو درگیر نکن. بی خیال بابا نیان راحتتر. اون دو تا خواهرن ه ...

منم خودمو کشیدم کنار ولی واقعا شاخ درآوردم

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرت چرا اصلا به روش اورد،نمیومد میفهمیدین اون اهلش نیس شمام مث خودش میشدین

نمیدونم بخدا چند بار بهش گفتم چیزی نگه ولی آخرش کارخودشو کرد 

استارتر ببخشيد كادو بس دادن گفتي ياده ي خاطره افتادم ..عمم اينا خونه خريدن بعدش يكي از فاميلا براشون ...

منم  یه  بار  کادوی  یکی  را  پس دادم    😀   اونم  به  خاطر  بگو مگویی   که داشتیم  و حرفی  که  زد      من هم  بهم  بر خورد   که  تو که  این  حرفو  میزنی   دیگه  کادو فرستادنت   چیه؟؟ (قبلش  کلی  کادو  به عنوان سوغاتی فرستاده بود)     هدفم  هم این بود  که  یعنی  منو با  این چیزا  نمی تونی  خر کنی 

مادرشوهرت نباید به تو میگفت شتید دو تا خواهر بهم دعوا دارن تورو چرا ناراحت میکنن

آخه مادر شوهرم خیلی باهام درد دل میکنه خیلی آدم خوب و ساده ایه.خیلی به اطرافیان خوبی میکنه ولی همه ازش سواستفاده میکنن

حالا  با این  حساب منم  رفتم  داخل  بی فرهنگ ها؟؟ 😀😁😂      ...

چرا 

حسود نباش😡ینی میخوای بگی تو از این خوشگلتری نه اصلا قبول نمیکنم 😡😂😂😂😂 ینیا وقتی ناراحتم کافیه ...

عزیزم😆😆😆😆😆من غلط کنم ای حرفاروبزنم. عالی هستی دختر. خداحفظت کنه😆❤❤❤💋💋💋

استارتر ببخشيد كادو بس دادن گفتي ياده ي خاطره افتادم ..عمم اينا خونه خريدن بعدش يكي از فاميلا براشون ...

چقدر اين خاطره ها بده  

همين حدود بيست سال پيش پدربزرگ خدابيامرزم با پدرم بحثشون ميشه بعد چند روز قبل بحثشون روز پدر بوده ما نوه ها براي پدربزرگمون كادو برده بوديم بحثشون هيچ ربطي به كادو نداشت ها ولي پدربزرگم كلا خيلي حساس بودن كادو هارو اوردن خونمون تو حياط گذاشتن رفتن يادمه بابا مامانم خيلي دلشون شكست چون اون موقعا خيلي دستشون هم مثه الان باز نبود با كلي ذوق شوق باهمون حقوق كمشون خريد كرده بودن:( دلم خيلي براي بابام سوخت 

نوشتم  که  😁منم  کادوی  یکی را پس دادم  😁😀

میشه بگی چرا پس دادی

میشه بگی چرا پس دادی

خلاصه اش اینه  که  یکی  دوسالی بود  کارهای  مالی  یکی از فامیل ها را انجام میدادم   خودشون خارج  بودن    البته  بدون  هیچ   چشم داشتی  و فقط رو حساب  دوستی   مثلا  قسط هاشون را پرداخت می کردم  (البته  از  حساب  خودشون)    یا  اگر کاری  تو سفارت داشتن واسشون انجام  میدادم    بعد سر یه اختلافی  با  یکی  دیگه      به این گفتم   که  تو ک میدونی  حق  با  منه  حداقل  تو هم  یه چیزی  بگو    برگشت  گفت    مگه  من  وکیل  توام؟؟؟؟   گفتم  آهان   پس واسه     گفتن  دو کلمه   حرفم  باید وکیل  بود!!      دیگه  تمام  مدارک  بانکی و کارت هاشون   و سوغاتی هاشو  (آکبند)  بردم  دادم  به یکی از نزدیکان  و گفتم   منم  وکیل  کسی  نیستم   با چار تا کادو هم خر نمیشم      همین