2777
2789
عنوان

چرا بعضیها اینقدر بی فرهنگ هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 44 پست

خب ايشون شخصيت خودشونو نشون دادن 

ولي خب نبايد مادر همسرتون گله ميكردن انگار منت گذاشتن هرچند كار خواهرشونم بد بوده

ولي نبايد حساس باشي رو اين مسايل اين مشكل بين دوخواهره حتي هيچوقت بد خواهرشونو جلوي همسرتون يا مادرهمسرتون نگين چون خواهرا زود فراموش ميكنن ولي ممكنه حرفاي شمارو هيچوقت فراموش نكنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مادرشوهرت هی گفته من اومدم کادو دادم به دخترت تو نیومدی.هی کادو کادو کرده. 

نه بخدا اصلا نگفته فقط گله کرده که تو که خواهرمی نباید از بچه من یه خبر بگیری 

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
فک.کنم.مادر شوهرت مثلا گفته چرا واسه عروسم کادو نبردی اما.کادو.منو.خوب گرفتین,خاله هم.اومده کادو رو ...

نه اصلا مادر شوهر من اینجوری نیست و هیچوقت خودشو واسه کادو گرفتن کوچیک نمیکنه .

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
نههههههه😂😂😂😂اگر این ناز خندیده پ خنده ما چیه؟😝😝😝😝😝

حسود نباش😡ینی میخوای بگی تو از این خوشگلتری نه اصلا قبول نمیکنم 😡😂😂😂😂

ینیا وقتی ناراحتم کافیه بهش زل بزنم همه چی یادم میره😂

گله نداره هر کی اومد اومد نیومدم نیومد اینکه کارش خیلی  بد بوده کادو پس داده و هیج حرفیم نیست و ...

منم هزار بار به مادر شوهرم گفتم اومدن که زوری نیست هرکی دوست داشته باشه میاد ولی اون میگه واسه تومهم نیست ولی واسه من که خواهرشم مهمه .

استارتر ببخشيد كادو بس دادن گفتي ياده ي خاطره افتادم ..عمم اينا خونه خريدن بعدش يكي از فاميلا براشون ساعت ميبره هيچي فرداش عمم ساعت رو برميداره با شوهرش ميرن جلوي در اون فاميلي كه ساعت اوردن هيچي زنگ خونه رو ميزنه بعد ساعت رو ميزاره تو حياط خونه برميگرده 😂😂😂واااي من اصلا يادش ميوفتم ميمونم چطوري روش شده عمه من اينكار رو بكنه البته قضيه ماله شايد ٢٠ساله بيش باشه 

منم هزار بار به مادر شوهرم گفتم اومدن که زوری نیست هرکی دوست داشته باشه میاد ولی اون میگه واسه تومهم ...

مادرشوهرت حق داره ناراحت بشه ولی شما خودت رو درگیر نکن. بی خیال بابا نیان راحتتر. اون دو تا خواهرن هر کار میخوان بکنن با هم بکنن

خب ايشون شخصيت خودشونو نشون دادن  ولي خب نبايد مادر همسرتون گله ميكردن انگار منت گذاشتن هرچند ...

دقیقا منم همینکارو میکنم وبه مادر شوهرم میگم ولش کنه و اصلا فکر نکنه .از نیومدن خواهرش دلگیر بود ولی از کادو پس دادنش هم بیشتر ناراحت شده 

استارتر ببخشيد كادو بس دادن گفتي ياده ي خاطره افتادم ..عمم اينا خونه خريدن بعدش يكي از فاميلا براشون ...

آره من اگه جای عمه شما و خاله همسرم بودم از خجالت آب میشدم