2777
2789
عنوان

صداهای زشت همسایه 🤮🤮🤮

4229 بازدید | 65 پست

صدای ناله و... میومد تو اتاقم با اینکه دریچه بسته بود اولش گفتم حتما همسایه بالایی چیزیش شده 

ولی بعد صداها بدتر و بلند تر و واضح  ترشد به شدت واضح بچه ها باور نمیکنید انگار که تو اتاق من..... مامانمو صدا زدم مامانم وارد اتاقم شد زد تو سرش  چشماش از کاسه داشت در میومد آخه سابقه نداشت همچین چیزی .صدای دختر همسایه بالایی مون  و نامزدش بود و پنجره اتاقشونو(مثل دریچه س) نبسته بود و صداشم بلند.... خلاصه درس  نمی‌تونستم اصلا درس بخونم حالم داشت بهم میخورد  مامانم رفت در زد جواب ندادن 

پیام داد به  همسایه گفت من خونه نیستم 

حالا موندیم چجوری بگیم می‌ترسیم مادرش خبر نداشته باشه آخه عقد نیستن نامزدن 

زندگی خودشون به خودشون مربوطه ولی وقتی صداشون انقدر واضح و بلند میاد تو اتاقم  خیلی بی شرمانه وچندشه🤮🤮

الان این راسته؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیخواد بگید

در زدین دیگه 

شاید بفهمند ولی دلیل نداره بگید

راستش من خودم همش میترسم صدامون به گوش همسابه ها رسیده باشه🥺😥😂ریدم به اپارتمانا

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

مدیر نداره ساختمونتون؟

که بهش بگید تذکر بده؟

خودتون مستقیم وارد نشید بهتره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹