2777
2789

معلمم

امسال خوب بود در کل حسادت زنانه زیاده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکاپ ارتیست سالن دارم

محیط عالی کار عالی

شاد و خوشحال😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

آیم استیودنت  

آدم موفق کسیه که میتونه با آجر هایی که بقیه به طرفش پرت میکنن یه بنای محکم بسازه . بدان که من خیلی آدم پیری نیستم،بقیه پیرم کردن!اگه گفتی سمپاد مخفف چیه؟سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان؟نخیر،سازمان منگلان پرتاب شده از دبستان! توجه:درخواست دوستی مرد رو رد میکنم  

کارمند اموزش و پرورش 

دبیرم محیط کاریم خوبه 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

کارمند بانکماکثر همکارام خوبن بجز رئیسم😂ولی کار پراسترس و خسته کننده ایه روان آدم فرسوده میشه

جدی من فکر میکردم حوبه و به نسبت حقوق زحمتش کمه

women againt women:اینجا یاد میگیری

داروسازم و داروخانه داریم.محیط کارم همیشه شلوغه چون با خیلی از افراد مختلف در ارتباطم. شغل من همیشه چالش‌های خاص خودش رو داره، ولی در نهایت احساس مفید بودن دارم و این برای من مهمه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

جدی من فکر میکردم حوبه و به نسبت حقوق زحمتش کمه

خودمم همین فکرو میکردم ک رفتم بانک

ولی چیزی ک مردم تصور میکنن با ماهیت کار ما خیلی فرق داره همش استرس داریم ی جا ی خرابکاری شه یقمون بگیرن