2777
2789

مغازه مامانم کنار خونه مادرشوهرمه هروقت میرم خونشون مرده زل میزنه بهم (روبرو خونه مادرشوهرم املاکی داره)

تقریبا ۱۰روز پیش متوجه شدم رفتیم لباس بخریم همش بهم نگاه میکرد نه اینکه بهم لبخند یا چشمک بزنه پوکر نگام میکنه بعد اینکه خریدامون تموم شد سوار وانت دوستش شد وقتی داشتن میرفتن به من نگاه میکرد فکر کنم یه علامتی چیزیم داد من محل ندادم بهش بعد اون روز هروقت میبینه من مغازه یا خونه مادرشوهرمم بهم زل میزنه منم زل میزنم تا از رو بیفته

امشبم با دوستش تو املاکیش نشسته بودن همسرم با موتور اومده بود دنبالم سوار که شدم دیدم خودشو دوستش زل زدن بهم مثل گاو😐

الان موندم به همسرم بگم یا نه چون خیلی رو مخمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نگو به همسرت .الکی شر میشه .فقط یه مدت زیاد اونطرف نرو اصلا اهمیت نده بذار انقدر نگاه کنه کورش ...

نمیشه که نرم

زود به زودم نمیرم خونه مادرشوهرم ولی هروقت منو میبینه چشم ازم بر نمیداره

یعنی وقتی میرفتیم مغازه لباس بخریم دقیق نگاه میکرد کجا میرم کدوم مغازه

بنظرت با کسی اشتباه گرفتن منو؟

نه به همسرت نگو حساس میشهولی نگاش نکن به هیچ وجهحس کرده خوشت اومده که نگاش میکنی

نمیدونم والا وقتی از خیابون رد میشم که اینجوری نگاهش میکنم😒

جالبیش اینجاست امشب منو با همسرم دیدن ولی بازم نگاه میکردن..

از کی اینجوری شده؟

نه محاله اشتباه گرفته باشه چون شما میری خونه مادرشوهرت و مغازه مامانت میدونه دیگه شمایین

یه مدت اصلا اهمیت نده اگه دیدی حرکتی انجام داد اونموقع میتونی با کسی درمیون بذاری

نمیدونم والا وقتی از خیابون رد میشم که اینجوری نگاهش میکنم😒جالبیش اینجاست امشب منو با همسرم دیدن ول ...

اینکه نگاهش میکنی واقعا اشتباهه. برا آقایون نگاه به علامت حساب میشه🥴

از کی اینجوری شده؟نه محاله اشتباه گرفته باشه چون شما میری خونه مادرشوهرت و مغازه مامانت میدونه دیگه ...

تقریبا ۱۰روز پیش

من محل نمیدم مثلا وقتی دارم با مادرشوهرم یا مامانم اینا حرف میزنم یهو چشمم میفته به روبرو میبینم جلو مغازش وایستاده منو نگاه میکنه

چندسالته؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺