2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط موقع نصب البته اگه با گوشی خودت بخوای وارد اکانت اون شخص بشی نمیتونی تا زمانی که اجازه بده اون موقع براش پیام می‌ره این شخص با این شماره قصد ورود داره اجازه میدی یا نه

فقط موقع نصب البته اگه با گوشی خودت بخوای وارد اکانت اون شخص بشی نمیتونی تا زمانی که اجازه بده اون م ...

یعنی همون موقع پیام یا تماس نمیاد نصب کنم و تموم بشه؟

بعدا پیام میاد😥

یعنی همون موقع پیام یا تماس نمیاد نصب کنم و تموم بشه؟بعدا پیام میاد😥

نه کلا فقط موقع نصب می‌ره منظورم اینه اگه بخوای با تلگرام خودت یه اکانت بزنی با شماره اون براش پیام می‌ره که این شماره میخواد وارد بشه اجازه میدی یا نه چون برای من اتفاق افتاده حواست باشه 

نه کلا فقط موقع نصب می‌ره منظورم اینه اگه بخوای با تلگرام خودت یه اکانت بزنی با شماره اون براش پیام ...

خب همون موقع میره دیگه خودم نگاه میکنم از گوشیش پاک میکنم درسته؟

یه سوال دیگه ببخشید برای وات ساپ هم همینطوره؟

واتساپ رو من تازگیا نداشتم ولی نمیتونم چند تا اکانت بزنم فکر نکنم اون مثل تلگرام باشه و فقط موقع نصب و زدن شماره اون شخص پیام هم نمیره براش از واتساپ فقط کافیه اون پیامکی که به گوشیش اومده رو وارد گوشی خودت کنی وارد واتساپ بشی البته ممکنه آپدیت جدید این ویژگی رو نداشته باشه