2777
2789
عنوان

شما به بچه ها تو آسیب نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 28 پست

برو مشاوره یا کتابایی ک مربوط ب اعتماد ب نفسه بخون. اونا کار بدی کردن آسیب زدن ولی نمیشه تا آخر عمرت اینجوری زندگی کنی اول زندگیته

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ادم هر چقدر خودشو توی جمع قرار بده عالیه و بهتر میشهمثلا باشگاه وورزش گروهی هم خیلی تاثیر دارهدا ...

خب من هم دانشگاه میرم وهم تو جمع بودم اما بازم نتونستم 

چیکار کردی؟!

اول مطاله و اطلاعات عمومی تو ببر بالا، بعد سعی کن باشگاه بری خصوصا ورزش گروهی مث والیبال که نیاز به همکاری داشته باشه، سعی کن با همه حرف بزنی، خودتو تو موقعیت های اجتماعی قرار بده، هرروز جلوی آینه با خودت حرف بزن

اکتسابی هستهنوزم میتونید بهتر بشید

چطوری اخه؟

پیش دوستام راحتم و پر حرف

اما پیش خیلی ها نه🥲

مثلا امروز دندونپزشکی بودم 

دکتر داست شوخی می کرد

اما من هیچ حرفی نداشتم که بزنم😭

من زیاد تو جمع بودماما موقع صحبت هیچ حرفی به ذهنم نمی رسهنمی دونم چیکار کنمخیلی عذاب می کشم😭

فکر نکن لزوما باید صحبت کنی،هر چی کمتر حرف بزنی، بقیه رو بهتر میشناسی،خودت رو هم کمتر لو دادی

فکر نکن لزوما باید صحبت کنی،هر چی کمتر حرف بزنی، بقیه رو بهتر میشناسی،خودت رو هم کمتر لو دادی

خب الان من دوست خیلی صمیم ندارم

صرفا افرادین که تو دانشگاه محل کار باهاشون اشنا شدم

ولی واقعا احساس تنهایی می کنم😭

دوست دارم ادم اجتماعی باشم

چطوری اخه؟پیش دوستام راحتم و پر حرفاما پیش خیلی ها نه🥲مثلا امروز دندونپزشکی بودم دکتر داست شوخی می ...

اتفاقا منم وقتی سنم کم بود و میرفتم دندونپزشکی ،خیلییی شوخ بود،و من نهایت یه لبخند میزدم یا وقتی میرفتم آرایشگاه که فقط پشت لبم رو برداره،انقدرررر صحبت میکردن،من فقط سکوت میکردم،معروف بودم که ساکته ،درحالیکه اگه دوستام بودن کلییی حرف میزدم،این که چیز بدی نیست،

اگه اون دندونپزشک سوالی ازت میپرسه در مورد دندونات...و راحت جواب میدی ،دیگه مشکلی نیست

خب چقدر؟من دوست دارم ادم اجتماعی باشمدوست دارم تو یک جمع هستم من صحبت کنم اغلب

کم کم تلاشتو بکن،وقتی توو هر جمعی هستی،یه بار از آلودگی هوا و گرد وغبار و ریزگردها حرف بزن،دفعه بعد فلان سریال و...