یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
منکه مزایایی ندیدم بیشتر سرشون تو زندگیم بود چون کس دیگه نبود درموردش هی کنکاش کنن
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️
هیچ مزیتی نداره جز اینکه مادرشوهر عقده هاشو قراره سر تو یک نفر خالی کنه .البته چون مادرشوهر من دو به هم زنه اگه جاری داشتم احتمالا باهم دعوامون مینداخت از این نظر خوبه
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم