2777
2789

۴۰ سالم شده دیگه ..

نه ازدواجی ..

نه سر و سامونی ..

نه آدم درست و حسابی که بخوای باهاش بری زیر سقف ..

واقعا مزخرف ترین زندگیو دارم 

مامانمم که فوت شد دیگه همه چی بیشتر بهم ریخت 

من علاوه بر سرکار بیرون کلفت خونه هم شدم 

اصلا حالم بهم میخوره ..

قبلا واسه ازدواج دعا گرفتم ولی بختم باز نمیشه که نمیشه 

هر کسی هم میاد خاستگاریم اونی نیست که بتونم قبولش کنم 

مجردای بلاتکلیف بیاین بگین چ خاکی ب سر کنیم

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیت را بکن .

گاهی کارگر بگیرید .

اصلا خودت تنهایی کار نکن

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

عزیزم فک کردی ماها ک ازدواج کردیم تمام شرایط پسندمون بود شاید خودتم از چیزایی که طرفت نداشته به همون خاطر ردشون کردی نمیکم ازدواج کن حتما اما منظورم اینه ازدواج گاهی نمیشه همه چیش طبق دلت باشع شانس هم هس مثلا خودم با خانواده شوهر ی ساختمون بودم که خیلی سخت بود و هنوزم مشکلاتی دارم