2777
2789

من چون لثمم اسیب دیده خودم با ی چیزی فرو کردم داخلش دردش چند هفتس هست 

بعد خالیم بود پر کردم 

حالام درد داره 

چکار کنم؟ 

چقد دردش هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ؟دوباره برو پیش دکترت

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

دیگه الان باید تموم شده باشه دردش

اخه من قبل اینکه پر کنم با ی سیخ زد بودم لثمو اسیب زده بودم 

بعد دردش شروع شد  خالیم بود همینطوری 

رفتم دکتر گفت نیازه پر شه 

پر کردن 

چند هفته ؟دوباره برو پیش دکترت

🫤🫤میگم چند هفته درد داشتم چون سیخ زده بودم بهش لثمو اسیب زده بودم 

بعد چند وقت دردش بود تا اینک امروز رفتم پر کردم

دیگه الان باید تموم شده باشه دردش

اخه قبلشم درد داشت . وقتی خواستم برم دکتر 

بعد دیگه نگا کزد گفت لثتو بخاطر اینک سیخ ‌زدی یکم زخمی کردی 

زخمی که نه اسیب زدی. برای همین درد داره . 

بعدشم پر کرد

گلم من تا یه سال بعدشم درد داشتم رفتم گفتن خوب پر نشده. عفونت کرد کشیدنش. درد تا چند روز بعدش عادیه. بیشتر نه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

گلم من تا یه سال بعدشم درد داشتم رفتم گفتن خوب پر نشده. عفونت کرد کشیدنش. درد تا چند روز بعدش عادیه. ...

هنوز روز همین چند ساعت پیشی برام پر کرد

بعدم ی قرصی تجویز کرد بخورن عفونت نکنه 

فعلا چون لثمم خودم اسیب زده بودم از قبل اینک پر کنه درد داشتم . رفتم همون موقع پر کردم 

حالا نمیدونم چکار کنممم

هنوز روز همین چند ساعت پیشی برام پر کردبعدم ی قرصی تجویز کرد بخورن عفونت نکنه فعلا چون لثمم خودم اسی ...

اها پس خوب میشه. مسکن بخورید. سعی کنید اون سمت دهنتون زیاد در تحرک نباشه و خوراکی بهش نخوره. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

اها پس خوب میشه. مسکن بخورید. سعی کنید اون سمت دهنتون زیاد در تحرک نباشه و خوراکی بهش نخوره.

یعنی حرف نزنم ! 

همون موقع خوب بود درد نداش 

یهو بعدش درد گرفتتت

یعنی حرف نزنم ! همون موقع خوب بود درد نداش یهو بعدش درد گرفتتت

نه حرف نزنید. اگه دردش بدتر شد، حتما یه درمانگاه برید نشون بدید. 

اخه الانم پیش دندون پزشک بودم یعنی نمیفهمه؟؟

اگه مشکلی داشت میفهمید. فقط دردش اگه بدتر شه شاید بگه مسکن خاصی مصرف کن.