2777
2789
عنوان

تجربه ای از ابله مرغون دارین

58 بازدید | 16 پست

سلام پسرم هشت روز پیش ابله مرغون گرفته از پاهاش شروع شد دونه در اومدن الان همه قسمتا داره خشک‌میشه ولی پاهاش پر آبه چیکار کنم زود خوب بشه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرین تجربم ۲۰ سال پیش بود که خودم گرفتم. الان همش استرس دارم بچم بگیره بردی دکتر دارو چی داد؟ من ...

نه فقط هیدروکسی زین و کالامین داد بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پارسال دقیقا یه هفته مونده به کنکور گرفتم.رفتم دکتر تو همون هفته متوقف شد چون دارو و پماد داد.دختر خالم بیست روز بعد رو سینه هاش دونه درومد سریع رفت دکتر دارو داد و واقعا بجز چندتا دونه پراکنده اصلا دیگه دونه در نیاورد.ببرید دکتر مناسب سنش دارو و پماد بده.حموم که میره بدنشو با شامپو و صابون نشوره

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

نه فقط هیدروکسی زین و کالامین داد بهم

کالامین خیلی خوبه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اصلا دست به تاول ها نزنین اینا هم آروم آروم خشک میشه تا تاول ها آبدار هستن قدرت انتقال دارن

اره نرفتم جایی  پسر دیگم هم نگرفته خدا کنه نگیره که سختمه تازه این خوب بشه واز دوباره اعصاب نموند برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر منم قبل عید گرفت دکتر گفت داروی خاصی نداره فقط محلول کالامین داد و گفت نزار بخارونه عنبر النسارا مادربزرگش براش دود کرد زود خشک شدن حمام وقتی سرشون سیاه شد ببر با دست صابون بچه بزن لیف نزنی یه موقع 

اره نرفتم جایی پسر دیگم هم نگرفته خدا کنه نگیره که سختمه تازه این خوب بشه واز دوباره اعصاب نموند بر ...

چند سالشونه؟

پسر منم دو هفته است خوبه خوب شده 

اون ۴ سالشه خیلی اذیت نشدم 

من پارسال دقیقا یه هفته مونده به کنکور گرفتم.رفتم دکتر تو همون هفته متوقف شد چون دارو و پماد داد.دخت ...

منم میخوام زود خشک بشه بتونم برم جایی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سالشونه؟پسر منم دو هفته است خوبه خوب شده اون ۴ سالشه خیلی اذیت نشدم

هشت سالشه میترسم برم خونه مامانم یا آبجیام دلم‌گرفته دلم میخواد زود خوب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40