2777
2789
عنوان

دوست دختر داره ولی منو دوست داره!

1261 بازدید | 51 پست

دوست خیلی معمولی تو دانشگام بود پسر شوخ طبعی بود و خیلی خوب بلد بود حرف بزنه دوست دختر داشت و من اینو یواشکی فهمیده بودم چند وقت پیش احساس کردم ک بهتره بهش بگم ک من میدونم بهش گفتم و شروع کرد از مشکلاتشون برام گفت (من حقو بیشتر ب اون میدادم) 

دیشب بهم گفت ک من خیلی دوست دارم ولی جرئت اینکه بهت نزدیک شمو ندارم چون اشتباهی یکی وارد زندگیم شده ک تو میشناسیش برا همین قیدتو زدم .. 

نمیدونم چ واکنشی نشون بدم 

باور نکن

مردا هممممممیشه میگن طرفی که الان باهاش هستیم خیلی بیخوده ‌و مادر فولاد زره

هر وقت مثل ادم کات کرد حرفشو باور کن

اینا هم خدا میخوان هم خرما

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

بیخیالش شو کلا

چون ادم متعهد و وفاداری به نظر نمیاد فردا روز با توئه همین حرفو به یکی دیگه هم میزنه

البته این نظر منه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه فیلم ترکی ه؟؟؟😀😀

ببخیال بابا.بزنش ب در شوخی و مسخره بازی.البته اگه تو دوستش نداری.اگه داری بهت اخطار میدم داری وارد ی رابطه خیلی پیچیده میشی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
مگه فیلم ترکی ه؟؟؟😀😀 ببخیال بابا.بزنش ب در شوخی و مسخره بازی.البته اگه تو دوستش نداری.اگه داری به ...

نه دوسش ندارم ولی خیلی تنهام خودمم از خودم میترسم به خاطر تنهایی و اینکه هیچکیو ندارم باهاش حرف بزنم وارد ی رابطه ای بشم ک کار دست خودم بدم😔

سلام، مطمئن باش کسی که با این و اونه، با خیلی های دیگه هم هست، از کجا میدونی که فقط همین یکی رو داره، ببخشید رک میگم اما عزیزم گول چهار تا حرف عاشقانه و مظلوم نمایی رو نخور، از کجا معلوم بعدا با خیلی های دیگه نره؟ تا کجا با اون دختره پیش نرفته؟ دقیق مطمئن باش ،به حرف اعتماد نکن، اگه واقعا شما رو دوست داره، ازت کمک میخواست که اون رو ول کنه یا شما رو باهاش رو در رو میکرد

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜