2777
2789
عنوان

سردرد عجیب

101 بازدید | 20 پست

سلام سه روزه یکسره سردردم باقرصن اروم نشد4تاقرص خوردم دریغ ازیذره اروم شذن چیکارکنم؟؟!!

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مشکل معده یا میگرن نداری؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص سرماخوردگی بزرگسالان با استامینوفن ۵۰۰ هردو باهم خوردم  تا آروم شد داشتم می مردم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

مشکل معده یا میگرن نداری؟

دارم اما اولین بار اینجورمیشم و هیچی ارومم نمیکنه😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من قرص سرماخوردگی بزرگسالان با استامینوفن ۵۰۰ هردو باهم خوردم تا آروم شد داشتم می مردم

خوردم ختی نوافن خوردم هیجورخ اروم نمیشه میکرن دارم ولی اولین بارمه اینجوری سردردمیشم که چندروزبکسه😞

کجای سرت درد میکنه؟ میگرن داری؟

میگرن دارم 

سمت راستم ازگردن تاجلو سرم پیشونیم چشمام گوشم 😞سه روز همینم هیچی ارومم نمیکنه همیشه نهایت یکی دوساعت باقرص خوب میشدم😞یا انقدرشدید میشد سرم میزدم اما اینسری هیچی ارومم نمیکنه

بنظرم دکتر برو حتما

شوهرم نیست خانوادمم که اصلا اهمیت نمیدن تاسم دکتر درمیاد کلی دعوامیکنن

خوردم ختی نوافن خوردم هیجورخ اروم نمیشه میکرن دارم ولی اولین بارمه اینجوری سردردمیشم که چندروزبکسه😞

خیلی بده 

دوراز جون شما 

من مریضیم با سردرد وحشتناک شروع شد بعدش تب و لرز و بدن و درد و....

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...