2777
2789
عنوان

سرم کلاه گذاشتن‌ بیاین لطفا😔

155 بازدید | 12 پست

چند روز پیش رفتم چنتا پارچه مانتویی خریدم از چنتا مغازه مختلف

این مغازه داره همیشه قیمتاش از جاهای دیگه بالاتره ولی چون خوشم اومد گفتم عیب نداره بزار بگیرم گفت ۳/۳۰ بدم رند بشه ۵۰۰؟ گفتم نه همون ۳ متر کافیه چون پارچه حاشیه دار بود اگر پارچه کم باشه در نمیاد

دیشب انداختم ماشین الان اتو زدم حس کردم سه متر نمیشه دیدم دو متر و نیمه تقریبا ۴۰ سانتش کمه😔

مغازه داره هم خیلی با شخصیت و منطقی نیستش ببرم پارچه رو قطعا میخواد پس بگیره 

چکار کنم؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب نرفته؟

۴۰ سانتت؟؟؟؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

واااچه حروم خور.خدا نصیب نکنه

بله خیلی😔از ظهر ناراحتم میگم بزارم حسابش بمونه برای اون دنیا آخه اگه ببرم میخواد با پررویی پس بگیره کلی زحمت کشیدم اون روز وقت گذاشتم برای خریدش دیشب شستم اتو زدم اینا چی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

آب نرفته؟

نه پارچه گلدوزی داره اونقدر آبرفت نداره شست میره قبل گلدوزی

نهایتا پنج تا ده سانت آب بره

من نخی گرفتم اونروز ۳۰ سانت اب رفت😪

نخی آبرفت زیاد داره ولی پارچه ای که گلدوزی شده آب بره کلا گلدوزیاش بهم میریزه نمیشه. کلا پنج سانت آب رفته ببین اختلاف قسمت گلدوزی شده اش با بالای پارچه که گلدوزی نداره پنج سانته

نمیدونم متوجه منظورم شدید یا خیر

نخی آبرفت زیاد داره ولی پارچه ای که گلدوزی شده آب بره کلا گلدوزیاش بهم میریزه نمیشه. کلا پنج سانت آب ...

متوجه شدم شما چی میگی .

منم گرفته بودم گلدوزی اصلا آب نرفت .حتما کم داده.قبلش نمیدونستم گلدوزی داره اون کاربر تعجب کرد   جواب دادم

نخی آبرفت زیاد داره ولی پارچه ای که گلدوزی شده آب بره کلا گلدوزیاش بهم میریزه نمیشه. کلا پنج سانت آب ...

من اینجور مواقع رودر وایسی ندارم ..از مظلوم بازی هم خوشم نمیاد ..پاشو ببر مغازه بگو احتمالا اشتباه متر کردین ..یه درصد احتمال بده واقعا نیم متر اشتباها کم بریده

من اینجور مواقع رودر وایسی ندارم ..از مظلوم بازی هم خوشم نمیاد ..پاشو ببر مغازه بگو احتمالا اشتباه م ...

من نه رودروایسی دارم نه مظلوم بازی درمیارم

اگرم شک دارم برای نرفتن چون فروشنده رو میشناسم خیلی آدم بیشخصیت و بی ادبیه آدمی نیست که قبول کنه کم داده کافیه بگم قضیه چیه تا داد و بیداد راه بندازه قطعا میخواد بگه 2/5 خریدی آخرش چی میشه با همچین آدمی؟ قطعا دعوا میشه و میخواد بگه پارچه رو بده پولتو بدم

بعد زحمت من چی میشه؟ کلی وقت گذاشتم گشتم خرید کردم شستم اتو زدم در نهایت پارچه رو بزارم بیام؟ در هر دو صورت به ضرر منه

من نه رودروایسی دارم نه مظلوم بازی درمیارماگرم شک دارم برای نرفتن چون فروشنده رو میشناسم خیلی آدم بی ...

اون رسیدی که پول کشیدی نداری ؟ جون بالاش اسم مغازه رو‌میزنه اون رسید و با قیمت پارچه با خود پارچه ببر بگو این پارچه قیمتش اینقدر بوده منم اینقدر کشیدم ولی متراژش درست نیست میشه چک کنید با همسرت برو اگه میترسی دعوات کنه نهایتم پولتو بگیر و پارچشو بده برو از جای دیگه بخر به هرحال زحمت گشتنت که هدر نمیره الان میدونی مغازهای دیگه چی دارن راحت میری میخری

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن