2777
2789
عنوان

و دوباره کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 40 پست
بآ بچه آدم ن راه پس داره ن پیشعزیزم اگ قصد طلاق نداری سعی کن باهاش یکه ب دو نکنی سکوت گن جوابشو نده ...

ببین یه نامه صورت جلسه ازش دارم

الانم میخوام چراغ خاموش پشت سرش اقدام کنم مثل سری قبل

میخوام از کوفتگیا کبودیا عکس بگیرم نگه دارم نمیدونم بار قانونی داره یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچمو چیکار کنمنمیتونم بسپرم دست اینا که مثل اینا دیوونه بزرگ بشهخودمم که هیچ

فدات بشم عزیزکم

قربون اون بدن ظریفت بشم من

از ته قلبم میخوام به خاک سیاه بشینه

بدبخت بشه و خدا سرش در بیاره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین یه نامه صورت جلسه ازش دارمالانم میخوام چراغ خاموش پشت سرش اقدام کنم مثل سری قبلمیخوام از کوفتگی ...

شاید حذف بشه 

پزشکی قانونی بهتره

اینقدر بد کتکت زد ک جاش مونده 🥲

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بخدا لباس پوشیدم برم گفتم میرم پزشک قانونی جای کبودیام بزودی بیرون میزنه از کوفتگیا مشخصهنزاشت برم ا ...

عزیزدلم باااااید یه حرکتی کنی قرارنیست که جدابشی..وقتی بری پزشکی قانونی  تا تورضایت ندی پاش گیره ..ازش تعهد میگیرن که کتک نزنه..الان شما هیچ چیزی برا ازدست دادن نداری..اون بچه ها دعوا وکتک خوردن شماروببینن خیییلی بدتره براشون..حتمااا یه فکری کن..من شوهرم یکسال خیییییلی عصبی بود سرهرچیزی وسیله پرت میکرد پدرم اون تایم مریض بود بخاطراون کوتاه میومدم اینم پرروترمیشد..همیشه بهش میگفتم یه روز صبرم لبریز میشه باورش نشد..یه روز وسایلمو جم کردمو دخترمو بردمو رفتم خونه پدرم.هیچکس باورش نمیشد من یکسال مشکل داشتم..بعدازچندروز زنگزد گف برگرد اشتباه کردم گفتم دیگ برگشتی نیست من که بهت گفتم صبرم تموم میشه..ببین تا پدرومادر وداایی وعمو خاله روفرستاد برنگشتم ..یکسال ونیم گل میفرستاد درخونه بابام التماس میکرد

خونه زدم بنامم 

طلاخرید

تازنگمیزد گریه میکرد گوشیو قط میکردم..

عذابش دادم تا بفهمه عذاب کشیدن چجوریه

بعدازیکسال ونیم برگشتم الان پنج ساله جرعت نمیکنه باصدای ببلند حرفبزنه..گاهی وقتا یه حرکت لازمه

حتی شده بچتم چندروز جا بزار و برو

باید یه حرکتی کنی

عزیزدلم باااااید یه حرکتی کنی قرارنیست که جدابشی..وقتی بری پزشکی قانونی تا تورضایت ندی پاش گیره ..ا ...

بچمو قبلا گذاشتم یه روز کامل ندیدمش با اینکه شیرخوار بود

آدم تا آدم داریم

شوهر تو با این کارت درس عبرت میگیره پشیمون میشه اما شوهر من میشینه کینه توزی میکنه و نقشه پشت نقشه میکشه که از چه طریقی میتونه منو عذاب بده 

بچمو قبلا گذاشتم یه روز کامل ندیدمش با اینکه شیرخوار بودآدم تا آدم داریمشوهر تو با این کارت درس عبرت ...

عزیزم بچه تا ۷ سالگی پیش شماست، خواهش میکنم این ترس رو بذار کنار و در حق و خودت و بچت لطف کن. من قبلا با شما صحبت کردم. ببین ته این زندگی جداییه الان نشه دوسال دیگه. تا آخر عمرت که نمیتونی تحمل کنی، یه جا دیگه خسته میشی و میگی نمیخوام ولی اون موقع دیگه سنت بالا تر رفته بچه ات بزرگتر شده و جدایی رو میفهمه و براش سخته.