2777
2789
عنوان

و دوباره کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه نمیتونمعصبانیتم فروکش کرد

دختر عبرت بگیر😐😐😐 پاشو برووووو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دیگه از اون عصبانیتم گذشت اون لحظه به بچمم فک نمیکردم اما الان میگم چطور بزارمشو برم

بآ بچه آدم ن راه پس داره ن پیش

عزیزم اگ قصد طلاق نداری سعی کن باهاش یکه ب دو نکنی 

سکوت گن جوابشو نده ک کتک نخوری

ولی حتما برو پزشک قانوتی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

وکیل هستم سوالی داشتی بفرما

مرسی از شما واقعا

اکثر اوقات که تاپیک میزنم یکی میاد میگه من مشاورم من وکیلم و واقعا قصد کمک دارن

دلم میخواد بگم خداروشکر که هستین و انقد مهربونین

دیگه وقتی هیچ راهی روش جواب نمیده ..حتما دلش قانون و شکایتو میخاد دیگه...برو پزشک قانونی تا کبودی

بخدا لباس پوشیدم برم گفتم میرم پزشک قانونی جای کبودیام بزودی بیرون میزنه از کوفتگیا مشخصه

نزاشت برم الانم نمیتونم برم یعنی درو قفل کرده رفته ولی با گوشی میشه اما نمیتونم همش میگم بچم چی میشه

کاش بزنه بکشه هم من راحت بشم هم اون تو دردسر بیوفته

خدا نکنه عزیزم

چرا حدا نمیشی!؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.