2777
2789
عنوان

یعنی خوب شدم یعنی شفا گرفتم

379 بازدید | 27 پست

من بیمارم چندین ماهه درگیرم

ساعت ۴ صبح با شدت درد بیدارشدم (بیماری زنان دارم )

درد کلافه ام کرد دونه دونه اسم ائمه رو میوردم کمکم کنن 

به حضرت ابولفضل و امام حسین که رسید کلی گریه کردم

صبح خوابم برد دیدم دارم میرم کربلا 

از خواب بیدار شدم تاالان هیچ دردی ندارم شکر خدا 

یعنی میشه خوب شده باشم 

چون دلم برای مامان و بابام میسوزه منو اینجور میبینن

😍😍😍ان شإالله 

کاش اینجا نمیگفتب 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله گلم🫂🥲

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انشالله به حق پنج تن خوب شدی 🥹

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
آره گلم شفا پیدا کردی شک نکن منم اینجوری امام حسین شفام دادم داد زیارت قبول

عزیزممم 

میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چطوری 

من چیزی ندیدم من فقط تو راه کربلا بودم انگار

بیماریت چی بود گلک؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

عزیزممم میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چطوری من چیزی ندیدم من فقط تو راه کربلا بودم انگار

منم مریصی داشتم خیلی گریه کردم توسل به امام حسین شدم تو خواب دیدم وسط دسته عزاداری پرچم میدوزم پرچم امام حسین روسری کشیدم صبح که پا شدم هیچ اثری از مریصیم نبود همه تعجب کردن شفام داد اول خدا به واسطه حسین الانم همیشه هر مشکلی باشه اول خدا رو صدا میکنم بعد  امام حسین امیدت از دست نده 

میشه دقیق نگم شایدم موقت خوب شدم

هرچی باشه ان شإالله شفای عاجل گرفتی عزیزم اگه رفتی دکتر مطمئن شدی تگم کن حتما حتما بهم بگو