2777
2789
عنوان

دیشب ی خواب دیدم خیلی ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 30 پست
ممنون عزیزم😭آرومم کردی امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده🫶😭

خواهش میکنم 🙃 

مرسی از محبتت ❤️❤️🥹

ان شالله بچتون رو با شادی تو بغل بگیرید ❤️❤️

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شیخ بهایی فکر کنم باشه که هر وقت خواب بدی میبینید سه تا سوره توحید بخونید و یه صدقه بدید و به خدا ...

ممنونم🌹

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

فک کنم فیلم یوسف دیدی🤣🤣

نه بابا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خواهش میکنم 🙃 مرسی از محبتت ❤️❤️🥹ان شالله بچتون رو با شادی تو بغل بگیرید ❤️❤️

عزیز دلم چقدر تو خوبی🥺🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم ادامش :

تعبیر خواب از دیدگاه اسلامی و سنتی (مانند ابن‌سیرین، امام صادق ع)

سیب در خواب معمولاً نشانه‌ی نعمت، فرزند، و مال حلال هست. اگر سیب شیرین و خوش‌عطر باشد، نشانه‌ی فرزندی صالح و یا رزق گواراست.

سیب خراب یا پوسیده می‌تونه اشاره به فرصت از دست‌رفته یا وسوسه‌ای ناپسند باشه.

دیدن سیب سالم در میان سیب‌های خراب نشونه‌ای از اینه که شما در شرایطی پر از شک یا خطر، راه درست و پاک رو پیدا کردین.

انتخاب آگاهانه‌ی شما (برداشتن سیب رسیده با وجود نقص جزئی) تعبیر میشه به: انتخابی نیکو و پر خیر، با وجود نگرانی‌های کوچک. یعنی ممکنه مشکلی کوچک در راه باشه ولی نتیجه، خیر و خوشی خواهد بود.

اگر باردار باشید، تعبیر سیب بیشتر به نوزاد و نتیجه بارداری برمی‌گرده:

سیب سالم نشانه سلامت نوزاد، و قهوه‌ای بودن بخش کوچکی از آن ممکنه نشون‌دهنده نگرانی‌ کوچکی باشه که برطرف خواهد شد.

---

تعبیر از دیدگاه روان‌شناسی (یونگ، فروید)

خواب یخچال و کشوهای آن، معمولاً به ذهن ناخودآگاه شما برمی‌گرده—یعنی دارید «درون خودتون» دنبال چیزی می‌گردین.

سیب‌ها نماد میل، انگیزه، یا انتخاب‌های زندگی هستن.

خراب بودن بیشتر سیب‌ها شاید بازتاب تردیدها، ترس‌ها، یا تجربه‌های ناخوشایند گذشته باشه.

اما شما یک سیب خوب و رسیده پیدا کردین: یعنی درون خودتون قدرت تشخیص و انتخاب درست دارید. اون نقطه‌ی قهوه‌ایِ کوچیک، فقط نشان یک نقص جزئی یا ترس کوچکی از آینده‌ست که تاثیری در ارزش کلی انتخاب‌تون نداره.

---

جمع‌بندی: خواب شما نشونه‌ی خوبی داره. می‌گه:

شما در مسیری پر از تردید، نگران سلامت و آینده هستید.

ولی در نهایت با شهود و قلب‌تون، انتخاب درستی کردین.

این خواب می‌تونه نوید فرزند سالم، آینده‌ای روشن و آرامش درونی باشه، حتی اگه کمی نگرانی وجود داشته باشه.

اینم ادامش :تعبیر خواب از دیدگاه اسلامی و سنتی (مانند ابن‌سیرین، امام صادق ع)سیب در خواب معمولاً نشا ...

مرسی گلم🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی رفتی سونو قلب ؟؟ سیب قرمز دختره سیب زرد پسره

سلام عزیزم نه کلا کنسل شد فعلا معلوم نیست کی برم

هر وقت رفتم بهت اطلاع میدم گلی🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40