2777
2789

خواب دیدم در کشوی یخچالمو باز میکنم و ی پلاستیک پر از سیب قرمز میبینم که اکثرا خراب هستن و ی گروه سالم هم توشون هست که اونا هم انگار نرسیده ان بعد من یکی از سیب هارو زیر نظر میگیرم خیلی رسیده و قشنگه ولی ی تیکه کوچیک ازش قهوه ای و سوراخه اندازه ی کشمش ازش اینجوریه یکی میخواد یدونه سیب نرسیده بهم بده ولی من زود همون سیب خودمو انتخاب میکنم و برمیدارم میگم این رسیده تر و خوشمزه تره

حالا نمیدونم تعبیرش چیه🥲

اینم بگم باردارم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله که خیره عزیزم.

انشالله ولی میترسم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

به چت جی بی تی بگو برات تعبیر کنه

شما میتونید برام بگید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این خواب می‌تونه نشونه‌ای از یک انتخاب مهم توی زندگیتون باشه. شاید در زمینه‌ی مادر شدن، یا تصمیم‌هایی مربوط به دوران بارداری، یا حتی ارتباطات اطرافیانتون. شما در خواب ترجیح می‌دین چیزی رو انتخاب کنین که "کامل نیست اما واقعی‌تر و غنی‌تره"، به‌جای چیزی که ظاهرش خوبه ولی در عمل کمتر رضایت‌بخشه.

ممکنه ناخودآگاهتون داره بهتون می‌گه:

همه‌چیز لازم نیست بی‌نقص باشه تا ارزشمند باشه.

شما قدرت تشخیص درست رو دارین، حتی اگر دیگران چیز دیگه‌ای پیشنهاد بدن.

ممکنه نگران جنبه‌ای از بارداری یا بچه‌دار شدن باشین، اما درونتون می‌دونه که انتخابتون درسته.

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

سیب که پسره ولی دقیقشو نمیدونم چیه بزن گوگل توضیحشو بخون جای نگرانی نداره که خوشگل خانوم

هرچی میزنم نمیاره برای این خواب🥲

خیلی میترسم نکنه بچم چیزیش باشه ولی توی خواب من از ته قلبم اون سیب رو دوست داشتم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچی میزنم نمیاره برای این خواب🥲خیلی میترسم نکنه بچم چیزیش باشه ولی توی خواب من از ته قلبم اون سیب ...

سیب‌ها: معمولاً نماد باروری، زندگی، انتخاب، و گاهی وسوسه هستن. توی دوران بارداری، این نماد می‌تونه مستقیماً به رشد جنین، تغذیه و انتخاب‌های شما برای آینده مربوط باشه.

معنیش خوبه نگران نباشین 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

این خواب می‌تونه نشونه‌ای از یک انتخاب مهم توی زندگیتون باشه. شاید در زمینه‌ی مادر شدن، یا تصمیم‌های ...

ممنون عزیزم😭

آرومم کردی امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده🫶😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سیب‌ها: معمولاً نماد باروری، زندگی، انتخاب، و گاهی وسوسه هستن. توی دوران بارداری، این نماد می‌تونه م ...

ممنون ازت مهربونم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40