2777
2789
عنوان

دارو و دوقلو پسر🩵💙

1026 بازدید | 16 پست

سلام باتجربه های

کسی هست بادارو دوقلو پسر باردارشده باشه؟؟

چند ساعت بعد از آمپول اقدام داشتید؟جوش شیرین و پوزیشن و تعداد اقدام و ساعت اقدام و قرص فلوکونازول و .... بی زحمت از تجربیاتتون بگید..ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا همچین دارویی وجود ندارع مگ با ای وی اف

همه راه هایی ک احتمال پسر شدن جنبن اونم ی قلو رو خودت گفتی.دیگ

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

برای دوقلویی با داروهایی مثل کلومیفن یا آمپول‌های تحریک تخمک‌گذاری، احتمال دوقلو شدن بیشتر می‌شه. اقدام رو معمولا حدود ۳۶ تا ۴۰ ساعت بعد از آمپول اچ‌سی‌جی انجام می‌دن. اگه هدفت پسر هس، اقدام نزدیک به تخمک‌گذاری (مثلاً ۱۲ تا ۱۴ ساعت بعد از آمپول) پیشنهاد میشه. درباره جوش‌شیرین هم بعضیا می‌گن محیط واژن رو قلیایی می‌کنه که می‌تونه به پسر شدن کمک کنه، پوزیشن‌های دخول عمیق هم برای همین گفته می‌شه. قرص فلوکونازول برای عفونت قارچیه، ربطی به تعیین جنسیت نداره.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

برای دوقلویی با داروهایی مثل کلومیفن یا آمپول‌های تحریک تخمک‌گذاری، احتمال دوقلو شدن بیشتر می‌شه. اق ...

فلو کنازول محیط واژن رو قلیایی میکنه

دکتر منم بهم داد واسه پسر

البته من واسم مهم نیس ولی خب ترجیحا دوس دارم اولین بچم پسر باشه بعد دومی دختر 

چون دوس دارم داداش بالا سر دخترم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

فلو کنازول محیط واژن رو قلیایی میکنهدکتر منم بهم داد واسه پسرالبته من واسم مهم نیس ولی خب ترجیحا دوس ...

من خودم داروسازم عزیزم، درسته که فلوکونازول ممکنه محیط واژن رو قلیایی کنه و بعضی‌ها می‌گن این احتمالاً شانس پسر شدن رو بالا می‌بره، اما هنوز هیچ دلیل علمی قطعی وجود نداره که این اثر رو تأیید کنه.

من خودم داروسازم عزیزم، درسته که فلوکونازول ممکنه محیط واژن رو قلیایی کنه و بعضی‌ها می‌گن این احتمال ...

عه پس دیگ نخورم؟ من هرماه بعد پریودی سه روز درمیات میخوردم

عزیزم میشه بگی چ دارویی واسه قوی شدن اسپرم خوبه؟  میخاستم اسپریژن بگیرم یکم تحقیق کردم دیدم اکثرا این دارو دختر شدن

نظر شما چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه پس دیگ نخورم؟ من هرماه بعد پریودی سه روز درمیات میخوردمعزیزم میشه بگی چ دارویی واسه قوی شدن اسپرم ...

اگه فلوکونازول رو به خاطر تعیین جنسیت می‌خوردی، باید بگم اثرش روی پسر یا دختر شدن علمی و قطعی نیس،  

در مورد تقویت اسپرم، داروهایی مثل اسپرم‌ویتا، فرتیل‌اید مردانه یا ترکیبات حاوی زینک، سلنیوم، ویتامین E و C خیلی مؤثرترن. اسپریژن هم مکمل بدی نیست برای کیفیت اسپرم خوبه، ولی روی جنسیت تأثیر مشخصی نداره.

اگه فلوکونازول رو به خاطر تعیین جنسیت می‌خوردی، باید بگم اثرش روی پسر یا دختر شدن علمی و قطعی نیس، ...

مرسی عزیزم همون فرتیل اید میخرم اگ این ماهم باردار نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم همون فرتیل اید میخرم اگ این ماهم باردار نشدم

خواهش میکنم گلم ،فرتیل‌اید انتخاب خوبیه ان‌شاءالله با دل خوش و زودی باردار شی 

برای دوقلویی با داروهایی مثل کلومیفن یا آمپول‌های تحریک تخمک‌گذاری، احتمال دوقلو شدن بیشتر می‌شه. اق ...

ممنونم عزیزم لطف کردید بخاطر توضیحات و راهنماییتون،ببخشید برای زیادشدن اسپرم yمرد کپسول ویتامین ای خوبه مصرف کنه؟چند روز مصرف کنه تاثیر گذاره؟

ببخشید جوش شیرین رو چه مقدار در آب حل کنم؟ و واژن رو باهاش شستشو بدهم؟چند دقیقه قبل اقدام؟۱۲ ساعت بعداز آمپول فقط یکبار اقدام داشته باشم؟

ممنونم عزیزم لطف کردید بخاطر توضیحات و راهنماییتون،ببخشید برای زیادشدن اسپرم yمرد کپسول ویتامین ای خ ...

خواهش میکنم گلم. بعضی تحقیقات نشون دادن که مصرف ویتامین E می‌تونه به بهبود کیفیت اسپرم کمک کنه و به طور کلی باعث افزایش تعداد و تحرک اسپرم‌ها بشه. معمولاً توصیه میشه که این کپسول‌ها برای چند هفته (حدود ۳ تا ۶ هفته) مصرف بشن تا تاثیرشون رو نشون بدن