بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای دوقلویی با داروهایی مثل کلومیفن یا آمپولهای تحریک تخمکگذاری، احتمال دوقلو شدن بیشتر میشه. اقدام رو معمولا حدود ۳۶ تا ۴۰ ساعت بعد از آمپول اچسیجی انجام میدن. اگه هدفت پسر هس، اقدام نزدیک به تخمکگذاری (مثلاً ۱۲ تا ۱۴ ساعت بعد از آمپول) پیشنهاد میشه. درباره جوششیرین هم بعضیا میگن محیط واژن رو قلیایی میکنه که میتونه به پسر شدن کمک کنه، پوزیشنهای دخول عمیق هم برای همین گفته میشه. قرص فلوکونازول برای عفونت قارچیه، ربطی به تعیین جنسیت نداره.
فلو کنازول محیط واژن رو قلیایی میکنهدکتر منم بهم داد واسه پسرالبته من واسم مهم نیس ولی خب ترجیحا دوس ...
من خودم داروسازم عزیزم، درسته که فلوکونازول ممکنه محیط واژن رو قلیایی کنه و بعضیها میگن این احتمالاً شانس پسر شدن رو بالا میبره، اما هنوز هیچ دلیل علمی قطعی وجود نداره که این اثر رو تأیید کنه.
عه پس دیگ نخورم؟ من هرماه بعد پریودی سه روز درمیات میخوردمعزیزم میشه بگی چ دارویی واسه قوی شدن اسپرم ...
اگه فلوکونازول رو به خاطر تعیین جنسیت میخوردی، باید بگم اثرش روی پسر یا دختر شدن علمی و قطعی نیس،
در مورد تقویت اسپرم، داروهایی مثل اسپرمویتا، فرتیلاید مردانه یا ترکیبات حاوی زینک، سلنیوم، ویتامین E و C خیلی مؤثرترن. اسپریژن هم مکمل بدی نیست برای کیفیت اسپرم خوبه، ولی روی جنسیت تأثیر مشخصی نداره.
ممنونم عزیزم لطف کردید بخاطر توضیحات و راهنماییتون،ببخشید برای زیادشدن اسپرم yمرد کپسول ویتامین ای خ ...
خواهش میکنم گلم. بعضی تحقیقات نشون دادن که مصرف ویتامین E میتونه به بهبود کیفیت اسپرم کمک کنه و به طور کلی باعث افزایش تعداد و تحرک اسپرمها بشه. معمولاً توصیه میشه که این کپسولها برای چند هفته (حدود ۳ تا ۶ هفته) مصرف بشن تا تاثیرشون رو نشون بدن