2777
2789
عنوان

من دلم تنگه💔💔

96 بازدید | 3 پست

نه میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو

نه میگم ول کن واسه من کل زندگیتو

نه میگم قلبم نمیتپه بی تو

میتپه ولی خب یه چیز دیگه ای تو

نه ازت مخوام که واسه من سفر کنی

نه تو اصلا دوس داری که خطر کنی

میگذرونم من هر طوری بشه

همه روزام شدن یه شکل

بزار جونم برات بگه ببین چقده داغونه بیا بزار دلم دوباره زنده شه

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک

واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیک

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک

واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیک

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

منم دلم تنگه

متن اهنگ من باهات قهرم سلطان تتلو هست.دعا کن ازادش کنن

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظرم بارون بیاد تو روز بارونی برم دیپ تره ...

الهی که بعد من خوشی و خنده از این اکیپ نره....

منتظرم تاریک بشه تو شب و تاریکی برم خوف تره ...

الهی که بعد من دین و ایمونت سمت کفر نره ...