2777
2789
عنوان

خانم های شاغل بچه دار میشه بیایید

862 بازدید | 69 پست

میشه بگید برای خودتون و بچه تون هر چند روز غذا درست میکنید؟

من هر روز دو نوع غذا میپزم یکی شام یکی ناهار ...دخترم هم هر غذایی رو راحت نمیخوره بخاطر همین مجبورم حتما دو‌نوع باشه

حالا همکارام نهایت هفته ای بک تا دو بار اشپزی میکنن و چند روز میخورن

به من میگن خیلی خودت رو فدا مبکنی

شماها چطورین؟؟؟

⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خودمون دو روز یکبار آشپزی میکنم

و اغلب هم آخر هفته مقدماتش رو آماده کردم

برای بچه هر روز

روزهایی که روز آشپزیم نیست ، یه چیز ساده و سریع ولی مقوی درست میکنم براش 

آشپزی کردنم رو دارم متنوع میکنم ، ولی مثلا شاید یه هفته آشپزی نکنم یا خیلی تنبلانه که همسر جورشو میکشه دیگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آشپزی هر روز برای بچه هم مطمئنم میذارم کنار

الان میگم خیلی کوچولو هست وگرنه چند سال دیگه این کار رو نمیکنم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ندارم 

ولی هر روز آشپزی نمیکنم 

همسرم آشپزی می‌کنه بعضی وقتا خودم 

شام کلا نمی‌خوریم 

هلاک میشی دور از جونت اینطوری آشپزی کنی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اخه اون هفته که نمیپزی بچه ت چی؟؟؟

گفتم همسر جورشو میکشه دیگه 😅 چیزهای ساده هم درست میکنم یه چیزی که نخواد پای گاز وایستم

دلم نمیاد بچه م غذای مونده بخورهبه بچه تون مونده هم میدین؟

مامانت خونه دار بودن ؟ 

غذایی که درست پخته شده و داخل یخچال بوده ، چرا بهش میگی مونده ؟ من البته گفتم هر روز میکنم ولی مشکلی با خوردن غذای ناهار برای شام، هم نداریم  

بچه ندارم ولی هر روز آشپزی نمیکنم همسرم آشپزی می‌کنه بعضی وقتا خودم شام کلا نمی‌خوریم هلاک میشی دور ...

حرف درست نزن تا لایکت نکنیم 😁 آخه چرا شماهایی که کامنت خوب میذارید می نویسید لایک نکن و ‌... تقصیر خودتونه اصلا که لایک میشید😁

حرف درست نزن تا لایکت نکنیم 😁 آخه چرا شماهایی که کامنت خوب میذارید می نویسید لایک نکن و ‌... تقصیر ...

عزیزدلم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌