2777
2789
عنوان

موهام وزه چکارکنم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 42 پست
شمافقط کراتینه کردین؟؟؟موهاتون چقدبود؟

نه صاف دائم بعد سه روز کراتین کردم  وای موهام از بس لخت شد عصبیم میکرد بلند موهام  بعد دیگه ارایشگامو عوض کردم 😢ارایشگر جدید یه مارک ب نام جلید برای ریشه گیری استفاده میکردم کراتینم نمیریختم موهام داغون شد  بعد دیگه موهام وز نیست مثه قدیم الان میخام کراتین خالی بریزم موهام جون بگیره. ولی اولین بار موادش حححرف نداشتتت  حتما موادو از ارایشگر بپرس مارکش چیه بعد اینکه اشتباه نکن صافی ریختی کراتینم بریز وگرنه داغون میشه  واسه ریشه  گیریای بعدی بعد اینکه  ب ارایشگر بگو اگه کراتین خالی بریزی صافی نریزی موهات صاف میشه یا نه  اگه با کراتین موهات صاف میشه صافی نریز  کدوم شهری شما؟من دوباره کراتین کنم ایشالله ک موهام مثه قبل شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت الان کراتین کنم بابعدازعروسیم اگه نیازبه صافی دائم داشته باشه

واسه عروسیت بکن یه هفته مونده برو بریز  چون نباید تا یه هفته حموم بری نباید موهاتو ببندی نباید عرق کنی .یادت باشه صافی ریختی کراتینم حتما  بریز

نه صاف دائم بعد سه روز کراتین کردم  وای موهام از بس لخت شد عصبیم میکرد بلند موهام  بعد دیگ ...

لخت ژاپنی بعدش نیازی به کراتین نداره چون خودش موهارو نرم نرم میکنه.... البته اونجایی که من انجام دادم که اینجوری بود

من ماسک و سرم و ... امتحان کردم هیچکدوم به درد نمیخوره یعنی مو رو صاف نمیکنه. صافی ژاپنی و کراتین و اینها هم که بچه ها گفتند هزینه اش زیاده. من خودم همیشه مواد صافی میگیرم (ایتالیایی اش حدود چهل پنجاه تومنه) خودم تو خونه میزارم هم خوبه هم ارزون و بصرفه. خیلی لخت هم نمیشه چون من خوشم نمیاد.

لخت ژاپنی بعدش نیازی به کراتین نداره چون خودش موهارو نرم نرم میکنه.... البته اونجایی که من انجام داد ...

گلم پنج بار صافی بریزی کراتین نکنی متوجه میشی موهات چجور میشه داغون میشه اشتباه منو نکن  صافی باهم فرق ندارن فقط کارایی بالا دارن  مننم اولین بار صافیم اسپانیا بود کراتینم امریکایی موهام شبیه پر شد  بعدا ارایشگامو عوض کردم 😔 رفتم صافی خالی ریختم چهارسال هر شیش ماه  موهام الان اسکاجه الان دارم درمان میکنم 

میشه بیشترتوضیح بدی....موادصافی موچیه؟

مواد صافی دائمی دیگه یعنی وقتی با اینا مو را صاف کنی همیشه صافه و فقط موهایی که جدید درمیاد حالت فر داره که اونم تا مدتها که بلند بشه مشخص نیست. من خودم مارک بس ایتالیایی میزنم خیلی خوبه. مثل رنگ مو باید به مو بزنی بعد مواد خنثی کننده اش را.