ماه1آسمون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6319 عنوان اونایی که واسه ترمیم نهاییا ثبت نام کردن بیان 111 بازدید | 22 پست بچه ها واسه شما پیامکی بعدش اومد؟ چرا واسه من هیچ چی نیومدمثلا مثل کنکور که پیام میداد میگفت ثبت نام شدین و فلان دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿 1404/02/21 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه1آسمون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6319 آقا ترمیمیا باید با لباس فرم برن ؟ نه فرقی نداره ولی لباس عرف دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
ماه1آسمون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6319 نه برا منم نیومده البته توی همون سایت تایید شده من دادم کافی نت برام ثبت نام کرد یه برگه ای هم پرینت شده داد بهم لیست درسایی که واسه ترمیم انتخاب کردم و یسری اطلاعات دیگهالان شک دارم ثبت نام شدم یا نه دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4223 من دادم کافی نت برام ثبت نام کرد یه برگه ای هم پرینت شده داد بهم لیست درسایی که واسه ترمیم انتخاب کر ... فردا کارت ورود به جلسه میاد برای ترمیمی ها اگر نیومد بدون که اشتباه شده😂الان خودمم به شک افتادم
ماه1آسمون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6319 فردا کارت ورود به جلسه میاد برای ترمیمی ها اگر نیومد بدون که اشتباه شده😂الان خودمم به شک افتادم مگه از امروز شروع نمیشه کارتا؟عی بابا نه خدانکنه ایشالله درست انجام دادیم دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4223 مگه از امروز شروع نمیشه کارتا؟عی بابا نه خدانکنه ایشالله درست انجام دادیم امروز گویا کارت یازدهمی ها و دوازدهمی ها میادآره توکل به خدا فعلا فکرشو نکن
ماه1آسمون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6319 امروز گویا کارت یازدهمی ها و دوازدهمی ها میادآره توکل به خدا فعلا فکرشو نکن ععهه فردا شد پسوای نمیتونم همش سر دینی خوندن ذهنم میره به سمت اینکه اگه ثبت نام نشده باشم چی دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4223 ععهه فردا شد پسوای نمیتونم همش سر دینی خوندن ذهنم میره به سمت اینکه اگه ثبت نام نشده باشم چی نگران نباش میخوای یه سر به سایتش بزن ببین تایید شده یانه
ماه1آسمون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6319 نگران نباش میخوای یه سر به سایتش بزن ببین تایید شده یانه ببین یه برگه دارم همون که گفتم پرینت داد بهم روش هزینه ی کل و مبلغ پرداختی و اسم درس و اینارو زده عکس بفرستم میتونی بگی ثبت نام شدم یا نه؟ دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4223 ببین یه برگه دارم همون که گفتم پرینت داد بهم روش هزینه ی کل و مبلغ پرداختی و اسم درس و اینارو زده ... با مال خودم چک میکنم ببینم مثل کنه یانه
ماه1آسمون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6319 با مال خودم چک میکنم ببینم مثل کنه یانه فرستادم اومده؟ دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4223 ............ عزیزم مال منم همینهپایینش یه کد پیگیری هم داره
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4223 نگران نباش درستهشاید اون کاربر منظورش پیام برداشت وجه بودهشایدم چون ترمیمی هستیم برامون پیام نیومدهان شاءالله فردا کارت ورود به جلسه رو میگیریم