چیا آرزو بودن براتون و بهشون رسیدین؟ من بچه بودم آرزو داشتم مسافرت برم😁 آخه خانواده اهلش نبودن😂 حالا ن ک الانم را براه هی بریم ولی بی نصیب نموندیم الحمدلله🤭🤭
دوستداشتم گیتار داشته باشم دوستداشتم مستقل باشم واسه خودم ماشین داشته باشم دوستداشتم پولدارشم و خونه و ماشین خوب داشته باشم به چیزاییکه میخواستم رسیدم.وضع مالی پدرم خوب بود اما زندگی ساده رو میپسندید مثلا ما پول خرید ماشین خوب و شاسی بلندو داشتیم اما نمیخرید یه ماشین معمولی داشتیم من از اون سبک زندگی خوشم نمیومد دوستداشتم چیزای خوب سوارشم گوشی خوب داشته باشم لباسای ازاد بپوشم کلا مدل زندگی من با پدرمادرم فرق داشت
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما روحیه سپاسگزاری نداری متاسفانه مشکل از اینجاست.
والا انقدری ک عذاب کشیدیم برای آرزوها وخواسته ها دیگ نای سپاسگزاری نداریم. بعداز۱۵سال نخوردن و نپوشیدن و نگشتن خونه ساختیم فقط پس اندازکردیم جوونیم رفت چجوری سپاسگزاری کنم