2777
2789

😭😭😭😭😭😭😭

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو نمی دونم ولی یه تجربه در مورد چای دارم میگم شاید به دردت بخوره

چند روز پیش یه لیوان چای پررنگ ریخت روی فرش روشن من

من که می دونستم با مایع و تاید و این چیزا نمیره لکه بر هم نداشتم فوم شستشوی صورتمو برداشتم و یه کمی زدم روی پارچه توری و کشیدم روی لکه بزرگ چایی و کاملا پاک شد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اگه لکه خشک شده، اول با یه دستمال مرطوب و آب سرد آروم خیسش کن تا دوباره نرم بشه. بعد یه کم مایع لباسشویی یا حتی شامپو بچه رو با آب سرد قاطی کن و با یه مسواک نرم یا اسفنج آروم روی لک بکش. اگه باز مونده بود، کمی جوش‌شیرین یا سرکه سفید بذار چند دقیقه بمونه، بعد دوباره با آب سرد تمیزش کن. فقط یادت نره اصلاً آب گرم استفاده نکنی که لک ثابت می‌مونه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

اگه خون تازه اس خشک نشده صابون گلنار خیس کن بمال ب لکه بعد بعد بشور من لباسای بچم ک کوچیکه و شیطونی میکنه  هر خوراکی رو لباساش میریزه و لکه هاشو با صابون گلنار از بین میبرم 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببين جايي موكت شو اجاره ميدن؟ فقط با اونا پاك ميشه اگر خيلي زياده 

منتهي يك سري لك بر هم هست كه براي مثلا لك خون، لك سس، لك خودكار جداست، ببين توي اين فروشگاه هاي بزرگ دارن بزن بمون بعد با موكت شو كامل ميره