2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید 😢😢

179 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من ۸ماهه اقدام میکنم برای باردری نمیشه و ماهوپیش همسرم آزمایش داد فهمیدم تعداد اسپرم وتحدک اسپرم خیلی کمه و دکتر بهش دارو داد وهفته دیگه تکرار میکنه آز رو.خودمم سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم همه چیok.فقط بهم ریختگی هورمونی بود که مدروکسی بهم داد و دیردز پریود شدم حالا زنگ زدم دکتر نیست مسافرته چکار کنم باید داروی خاصی مصرف کنم واسه بارداری؟امروز روز دوم پریودمه نمیخوام زمانم هدر بره الکی خواهش میکنم اگه کسی میدونه یا بلده یا ماما میشناسه سوال کنه برام پاسخ بده برم داروخونه بگیرم😢😢😢😢

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

عزیزم اگ قرص شیمیایی نمیخوری قرص اگنوگل بگیر بخور ژل رویالم خوبه هر دوشون از روز اول پریودی تا ۱۳پریودی انشالله ک خدا دستو بگیره

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو پیش یه دکتر دیگه مگا اینجا متخصص وجود داره برو بپرس با خیال راحت اقدام کن

مشکل اینه  که پزشکای دیگه لابد میخوان از اول شردع کنن روند درمانو الانم تشریف بردن مسافرتوبعداز ظهر نیستن و خوب نیستن.اگه مجبور نبودم اینجا نمیگفتم😥

عزیزم اگ قرص شیمیایی نمیخوری قرص اگنوگل بگیر بخور ژل رویالم خوبه هر دوشون از روز اول پریودی تا ۱۳پری ...

قرص اگنوگل برای چی خوبه؟مثلا نیازی نیست کلومفین یا هرچیزی بگیرم بخورم؟

مشکل اینه  که پزشکای دیگه لابد میخوان از اول شردع کنن روند درمانو الانم تشریف بردن مسافرتوبعداز ...

نه از اول شروع نمیکنن منم دکترم رفت مسافرت یک ماه نبود رفتم پیش یکی دیگه بهش گفتم حتما همین ماه میخوام اینم آزمایشام مطمئن باش کمک میکنن پیش متخصص نرو پیش ماما برو 

من برای خودت گفتم چون هرکس مشکلش فرق میکنه و خدایی نکرده دچار مشکل نشی 

اگه از حرفم ناراحت شدی ببخشید منظوری نداشتم😊

نه از اول شروع نمیکنن منم دکترم رفت مسافرت یک ماه نبود رفتم پیش یکی دیگه بهش گفتم حتما همین ماه میخو ...

باشه ممنون گلم .خواهش میکنم عزیزم چشم بعداز ظهر میرم یه ماما دیگه ببینم چی میگه

قرص اگنوگل برای چی خوبه؟مثلا نیازی نیست کلومفین یا هرچیزی بگیرم بخورم؟

ن کلومفین شیمیایی سرخود نخور اگنوگل برا تقویت تخمکه بخور گیاهیم هس

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز