ببینید شوهرم بد دل خیلی زن باز دروغگو مشروب مصرف میکنه قرص متادون میخوره و لینکه من چون ازدواح دومم هستش پشتیبانی ندارم و خودمم دیگه توان هیچیو ندارم دنبال جدای نبودم راستش یه تامی خوب میشه قربوت صدقم میره یه تایمی نه ،دیشب مراسم عقد برادرشوهرم بود شوهرم بهم قول داده بود دیگه لب به مشروب نمیزنه چون ۲ ماه پیش که خورد بد جور منو کتک زد کلا وقتی و میخوره خالش از خودش خارج میشه منن خیلی آروم بهش گفتم مگه قرار نبود نخوری اونم چفت خوردم دیگه منم لح کردم نرفتم عکس بگیرم باهاش رفتن سرویس فشارم بالا بود از سرویس بهداشتی که اومدم بیرون دیدم شروع کرد فحش های بد بهم دادن و داد بیداد اندقر داد زد که خواهراش یکی یکی اومدن ۳ تا خواهراش به زور جلوش رو گرفته بودن که منو کتک نزن بقیه فامیلم ندیدن ولی انکار به گوششون رسیده بود ،خواهراش میدین حال من بده فقط میگفتن تو آبروی مارو بردی منم کفتم ببخشید برادر شما مشروب خورده اون داره فحش به پدر مادر من میده من آبرو شمارو بردم جاریمم باهام اصلا خوب نبست اومد دید شوهرم داره منو میزنه فحش میده بچه ها انگار دینارو بهش داده بودن انقدر خوشحال بود خلاصه دیشب گذشت امروز اومدم خونه مامانم شوهرم میگه من اصلا این کارارو نکردم 😟😟😟😟میخوامجپا بشم ولی کسی پیشتم نیست از صبح ام ازش خبر ندارم جون ار همه جا بلاکش کردم نمیخوام باهاش صحبت کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معمولا دعوت به قهر یا طلاق نمیکنمولی چون با شدت از مشروب و عوارضش بیزارم باید فکر اساسی کنیخصوصا تو ...
خیلی تو جمع کوچیکم کرد دیشب جلو دو تا جاریم هام خواهر شوهرام پد. شوهر مادر شوهر ندارم فوت شدن جلو همه داد میزد این خراب نمیخوامش چقدر به پدر مادرم فحش داد داد بیداد میکرد من فقط داشتم کریه نیکردم که من جیکار کردم الان فقط جون کفتم جرا مشروب خوردی ؟ چون هر زمان میخپره از خودش بیخود میشه یا کتکم میزنه یا….دیشبم که کلا ابرو رفت داشتم از خجالت میمیردم
من یه خواستگار دارم میگه هفته ای دو شب میخورم ولی حدمو میدونم.به نظرت این خوبه یا بد؟
بدبخت نکن خودتو. اونیکه مشروب میخوره، بعدیه مدت نمیگیرتش مجبوره دوزو ببره بالا. اینقدر بالا میبره که کم کم مثل شوهر اسی میشه. بعدبهش میگن نبایدبخوری، درنتیجه مجبورمیشه بره سراغ مواد
توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙
اگر آدم نشد ازش جدا شو ولی مهریه رو بگیر . ناغافل برو ازش شکایت کن بگو معتاده و مشروب خور که فرصت نکنه ترک کنه که محکوم بشه . ممکنه چیزای دیگه هم بکشه و تو خبر نداشته باشی .