2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم جلو خواهر شوهرام فامیلاش بهم گفت خراب میخوام طلاقش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 29 پست

اگر بار اول که کتک زد یا فحش داد ازش شکایت میکردی دوروز تو بازداشتگاه میموند الان فحش دادن براش سرگرمی نمیشد

حتما حتما جدا شو

خودت برو سرکار پول خورد و خوراکت رو دربیار

آدم زیر منت خانواده‌اش باشه بهتره تا با چنین دیوانه‌ای سر روی یه بالش بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بزنم بکشم ؟ من اصلا زورم بهش نمیرسه انقدر کتکم زده جلو مردم تو مسافرت همه جا خوردم کرده والا م ...

چطور هنوز موندی؟؟ها؟اصلا واسه خودت ارزش قائل نیستی؟یعنی ارزشت انقدر کمه که یکی بخواد بزنتت؟مهریتو بزار اجرا دهنشو سر،ویس کن.من واقعا اعصابم خیلی خورد میشه وقتی همچین چیزایی میبینیم

طلاقتو از اولی گرفتی دومی ک دیدی اینجوره میخواستی چکار آخه؟؟؟

چشمش ب جمع افتاده جوگیر شده

توان درست حسابی فحش ب خواهر مادرخودش میدادی

حالام دنبال پشتیبان نباش مهریه رو بزار اجرا

دنبالم نیا اسیرم میشی  
معمولا دعوت به قهر یا طلاق نمیکنمولی چون با شدت از مشروب و عوارضش بیزارم باید فکر اساسی کنیخصوصا تو ...

خیلی تو جمع کوچیکم کرد دیشب جلو دو تا جاریم هام خواهر شوهرام پد. شوهر مادر شوهر ندارم فوت شدن جلو همه داد میزد این خراب نمیخوامش چقدر به پدر مادرم فحش داد داد بیداد میکرد من فقط داشتم کریه نیکردم که من جیکار کردم الان فقط جون کفتم جرا مشروب خوردی ؟ چون هر زمان میخپره از خودش بیخود میشه یا کتکم میزنه یا….دیشبم که کلا ابرو رفت داشتم از خجالت میمیردم 

من یه خواستگار دارم میگه هفته ای دو شب میخورم ولی حدمو میدونم.به نظرت این خوبه یا بد؟

بدبخت نکن خودتو. اونیکه مشروب میخوره، بعدیه مدت نمیگیرتش مجبوره دوزو ببره بالا. اینقدر بالا میبره که کم کم مثل شوهر اسی میشه. بعدبهش میگن نبایدبخوری، درنتیجه مجبورمیشه بره سراغ مواد 

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

من یه خواستگار دارم میگه هفته ای دو شب میخورم ولی حدمو میدونم.به نظرت این خوبه یا بد؟

اصلللللا  شوهر تسی هم بعد اون شب میگه من اون کارا رو نکردم فکر میکنه حد خودشو میدونه 

وقتی کلام خدا رو کیزاره زیر پا کلام خودش و شما کع دیگه هیچی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

این مدل پسرا به سختی زن میگیرن، همینکه بعده اونهمه دختر بازی حاضر شد بگیرتت یعنی دوست داشت. 

میتونست فقط ازت استفاده کنه.

این دیوونه بازی ها و کتک زدنا دیگه لابد خلق و خوی شخصیشه. بنظرم هرکی رو هم بگیره همین مدلی هس باهاش