2777
2789

ببینید شوهرم بد دل خیلی زن باز دروغگو مشروب مصرف میکنه قرص متادون میخوره و لینکه من چون ازدواح دومم هستش پشتیبانی ندارم و خودمم دیگه توان هیچیو ندارم دنبال جدای نبودم راستش یه تامی خوب میشه قربوت صدقم میره یه تایمی نه ،دیشب مراسم عقد برادرشوهرم بود شوهرم بهم قول داده بود دیگه لب به مشروب نمیزنه چون ۲ ماه پیش که خورد بد جور منو کتک زد کلا وقتی و میخوره خالش از خودش خارج میشه منن خیلی آروم بهش گفتم مگه قرار نبود نخوری اونم چفت خوردم دیگه منم لح کردم نرفتم عکس بگیرم باهاش رفتن سرویس فشارم بالا بود از سرویس بهداشتی که اومدم بیرون دیدم شروع کرد فحش های بد بهم دادن و داد بیداد اندقر داد زد که خواهراش یکی یکی اومدن ۳ تا خواهراش به زور جلوش رو گرفته بودن که منو کتک نزن بقیه فامیلم ندیدن ولی انکار به گوششون رسیده بود ،خواهراش میدین حال من بده فقط میگفتن تو آبروی مارو بردی منم کفتم ببخشید برادر شما مشروب خورده اون داره فحش به پدر مادر من میده من آبرو شمارو بردم جاریمم باهام اصلا خوب نبست اومد دید شوهرم داره منو میزنه فحش میده بچه ها انگار دینارو بهش داده بودن انقدر خوشحال بود خلاصه دیشب گذشت امروز اومدم خونه مامانم شوهرم میگه من اصلا این کارارو نکردم 😟😟😟😟میخوام‌جپا بشم ولی کسی پیشتم نیست از صبح ام ازش خبر ندارم جون ار همه جا بلاکش کردم نمیخوام باهاش صحبت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو خیابون خوابیدن بهتر از زندگی با همچین آدمیه صد در صد طلاق بگیر

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

مگه ادم بخواد زندگیشو نجات بده پشتیبان صد درصدی میخواد. برو سرکار با پولات برای پشتت دیوار بخر .این چ شوهر لجنیه 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

قبل ازدواح پرسو جو کنید مشروبی نباشه یا اکر گفت میخورم نگید عیبنداره کم بخوره و....

نه اتفاقا کاملا موافقم مشروب اصلا ام خوب نیست دیشب تو مراسم اینا همه خورده بودت اما بع شوهر من نمیسازه از خودش بی خود میشه عر وقت میخوره یا کتکم میزنه یا مثل دیشب که ابرو ریزی شد وقتی ام بهش میگی میکه دیگه نمیخورم بیشتر انگار منو بچه میبینه که سرم شیره بماله