2777
2789
عنوان

نمازیکشنبه ذی القعده😊

49 بازدید | 6 پست

🇵🇸سلام دوستان 

#نمازیکشنبه_ماه_ذی_القعده

🟡 نماز روز یکشنبه ماه ذی القعده 

مستحب بسیار مؤکد است در یکی از یکشنبه‌های ماه ذی القعده چهار رکعت نماز به کیفیت زیر خوانده شود که فضیلت و ثواب بسیار زیادی دارد و مورد تأکید علماء و اساتید اخلاق و عرفان می باشد و خواندن آن در یکی از یکشنبه های این ماه به شما همراهان عزیز پیشنهاد می‌گردد. 

این نماز از رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌و‌آله نقل شده که در فضیلتش اینگونه آمده است:

🌺 هر کس آن را بجای آورد:

1️⃣ توبه‌‌‌اش‌قبول وگناهان بخشیده‌شود؛

2️⃣ دشمنان او قیامت از او راضی شوند؛

3️⃣ با ایمان می‌میرد؛

4️⃣ قبرش گشاده و نورانی شود؛

5️⃣ والدینش از او راضی گردند؛

6️⃣ مغفرت شامل والدین و نسل او گردد؛

7️⃣ رزق و روزی‌اش وسعت پیدا کند؛

8️⃣ فرشته مرگ با وی مدارا کند و به آسانی جان دهد.

🌼🌸 کیفیت این‌نماز بافضیلت🌸🌼

روز #یکشنبه (فاصله بین طلوع تا غروب آفتاب) غسل کند و وضو بگیرد و دو نماز دورکعتی به نیت "#نماز_یکشنبه ماه #ذیقعده" به جای آورد و در هر رکعت این سوره ها را بخواند:

◀️ یک مرتبه حمد

◀️ سه مرتبه توحید

◀️ یک مرتبه فلق

◀️ یک مرتبه ناس 

پس از پایان چهار رکعت، هفتاد بار استغفار کرده (اَستَغفِرُ اللهَ ربّی و اَتوبُ إلیه) و آنگاه یک‌بار ذکر "لا حول و لا قوة الا بالله" بگوید و در پایان چنین دعا کند: 

«یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ»

💠 این نماز وقت خاصی ندارد و در هر ساعتی از روز یکشنبه خوانده شود صحیح است. 

📚 آدرس: 👈 مفاتیح‌الجنان

اعمال ماه ذیقعده الحرام 

🔸 التماس دعا

#مناسبتی 

#نماز

نماز_یکشنبه_ماه_ذی_القعده#  

بخوانید بنیت 👇👇

برای این دسته هم دعاکنید👇

🌻بنیت فرج امام زمان عج الله 

🕯آمرزش همه رفتگان(بدوارث و بی وارث و شهدا) 

💕بخت گشایی

🌾رزق و روزی 

🪴بچه دارشدن

🏠خانه دارشدن مستاجرین

⛓️آزادی زندانیان نابودی اسرائیل 

شفای بیماران و بیماران روحی وجنگی🇵🇸

افزایش حجاب فاطمی

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

دمت گرم مرسی ک گفتی 😘

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا نماز دو رکعتی؟؟؟ اخه یه جا خوندم چهار رکعت با یه سلام یه جا دیگه گفته بود بعد رکعت دوم نیاز به ...

سخنرانی شو دارم ببنیم میذاره سایت بذارم

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

سوره فلق

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ﴿١﴾ مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿٢﴾ وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿٣﴾ وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِی الْعُقَدِ ﴿٤﴾ وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ﴿٥﴾

#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل 

🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸

سوره ناس

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾ مَلِکِ النَّاس ِ﴿٢﴾ إلَهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾ الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ ﴿٦﴾

دو تا نماز دو رکعتی؟؟؟ اخه یه جا خوندم چهار رکعت با یه سلام یه جا دیگه گفته بود بعد رکعت دوم نیاز به ...

نشد سخنرانی شو بذارم خیلی کوتاه جالبه زیر یک دقیقه

اگر روبیکا داری توی روبینم هست آخرین پستم

این اکانت روبینوم اینوکپی کن👇  freefree_phalestin

سرچ کن روبینو