2777
2789
عنوان

اسپرم یک میلیون

893 بازدید | 36 پست

سلام خانمها شوهرم ازمایش اسپرم داده بود زده بود یک میلیون.رفتیم جراحی واریکوسل انجام داده.امروز رفتم دکترم براش مجدد ازمایش بنویسه ببینیم بعد جراحی تغییری داشته یا نه.دکتر برگشته گفته جراحی ربطی به تعداد اسپرم و نطفه  نداره و برین آی وی اف.دارم دق میکنم توروخدا اگه چیزی میدونین یا تجربه مشابه هر چی بهم بگین.دیگه نمیدونم چیکار کنم😭

ما فامیلمون دوتاشون واریس داشتن عمل کردن بچه دار شدن باز تو صبر کن تااخر تابستون انشالله ک دامنت سبز میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

عزیزم باز خوبه یک میلیون اسپرم داره و میتونی بری آی وی اف...ان شاءالله نتیجه میگیرین

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باید چند میلیون داشته باشن

زیر ده میلیون میگن طبیعی نمیشه یعنی دکترم گفت.گفتم خب شاید بخاطر واریکوسل بوده اللن جراحی کرده مجدد آزمایش بنویسین گفت تعداد ربطی به واریکوسل  نداره ممکنه مادرزاد بوده باشه مشکل نطفش یا مجاری مردانه بسته شده باشه.آخه بستع باشه سونو داده قبل جراحی عکس گرفته گفتن واریکوسل داره گرید ۳که بردیم جراحی کرد سه ماه پیش

اخه برم ای وی اف کسی نیست مراقبم باشه میگن حتما باید یکی باشه کنارت و استراحت مطلق باشی

همسرتون مگه نیستن؟

اونایی که آی وی اف کردن باز کار خودشون رو انجام میدن 

کارای سبک و...

البته به شرایط جسمی هرکسی ربط داره

ان شاءالله خدا معجزشو نشونت بده و نیازی به آی وی اف نباشه🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ما فامیلمون دوتاشون واریس داشتن عمل کردن بچه دار شدن باز تو صبر کن تااخر تابستون انشالله ک دامنت سبز ...

چقدر خوب خدا براشون حفظشون کنه.منم همین رو به دکتر گفتم ولی گفت واریس بیضه ربطی به تعداد اسپرم و نطفه نداره که یهو ته دلم خالی شد 😭

همسرتون مگه نیستن؟اونایی که آی وی اف کردن باز کار خودشون رو انجام میدن کارای سبک و...البته به شرایط ...

ان شاءالله.نه کارواش هستش صبح زود میره شب ساعت ده میاد.هم کسی نیست هم نمیخوایم بفهمن متاسفانه اقوام خوبی نداریم هر چقدرم به حرفشون اهمیت ندیم ولی باز کارخودشونو میکنن و....

چقدر خوب خدا براشون حفظشون کنه.منم همین رو به دکتر گفتم ولی گفت واریس بیضه ربطی به تعداد اسپرم و نطف ...

ولش کن عزیزم حرفشووو از این ب بعد هر جمعه و سه شنبها نماز امام زمان بخووون ازش بخاه برات دعا کنه تااخر تابستون وایسا انشالله ک معجزه میشه 

گرمی جات هم بخوررر رحمت آماده باشه  

انشالله ک میشی منم دعات میکنمم 

امیدت از دست نده اصلااااا 

ب حرفام گوش کنا🤩

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖