سلام خانمها شوهرم ازمایش اسپرم داده بود زده بود یک میلیون.رفتیم جراحی واریکوسل انجام داده.امروز رفتم دکترم براش مجدد ازمایش بنویسه ببینیم بعد جراحی تغییری داشته یا نه.دکتر برگشته گفته جراحی ربطی به تعداد اسپرم و نطفه نداره و برین آی وی اف.دارم دق میکنم توروخدا اگه چیزی میدونین یا تجربه مشابه هر چی بهم بگین.دیگه نمیدونم چیکار کنم😭
عزیزم باز خوبه یک میلیون اسپرم داره و میتونی بری آی وی اف...ان شاءالله نتیجه میگیرین
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
زیر ده میلیون میگن طبیعی نمیشه یعنی دکترم گفت.گفتم خب شاید بخاطر واریکوسل بوده اللن جراحی کرده مجدد آزمایش بنویسین گفت تعداد ربطی به واریکوسل نداره ممکنه مادرزاد بوده باشه مشکل نطفش یا مجاری مردانه بسته شده باشه.آخه بستع باشه سونو داده قبل جراحی عکس گرفته گفتن واریکوسل داره گرید ۳که بردیم جراحی کرد سه ماه پیش
اخه برم ای وی اف کسی نیست مراقبم باشه میگن حتما باید یکی باشه کنارت و استراحت مطلق باشی
همسرتون مگه نیستن؟
اونایی که آی وی اف کردن باز کار خودشون رو انجام میدن
کارای سبک و...
البته به شرایط جسمی هرکسی ربط داره
ان شاءالله خدا معجزشو نشونت بده و نیازی به آی وی اف نباشه🥰
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
همسرتون مگه نیستن؟اونایی که آی وی اف کردن باز کار خودشون رو انجام میدن کارای سبک و...البته به شرایط ...
ان شاءالله.نه کارواش هستش صبح زود میره شب ساعت ده میاد.هم کسی نیست هم نمیخوایم بفهمن متاسفانه اقوام خوبی نداریم هر چقدرم به حرفشون اهمیت ندیم ولی باز کارخودشونو میکنن و....