2777
2789
عنوان

بنظرتون جهیزیه مو چطوری بفروشم

863 بازدید | 68 پست

من ازدواج دومم هم متاسفانه منجر به طلاق شد هر دو ازدواجم دوران عقد بوده جهیزیه ام دست نخورده و حتی باز نشده بماند که حسرتشون به دلم موند بهترین چیزا رو گرفته بودیم 

یه یخچال ساید لباسشویی و ظرفشویی هست و کل برقیای کوچیک از غذا ساز گرفته تا اسپرسو ساز و اتو پرس و جاروبرقی و شارژی و... سرویس قاشق چنگال و سرویس قابلمه و کمی ظرف و ظروف 

اینا رو کجا بفروشم که پول خوبی بدن دیوار میذارم از نصف کمتر میخوان به مغازه دار ها میگم یجوری رفتار میکنن انگار دزدیه از اون مغازه هایی هم که خریدیم پرسیدم میگن همون قیمت که فروختیم بهت برمی‌داریم اینطوری خیلی ضرر میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفروش گل.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

عزیزم ناراحت شدم برات 

بنظرم نفروش یه روز لازمت میشه خیلی زود انشالله 

ولی دخترعموی منم گفت میفروشم چون به دلش بد افتاده بود اونم دوبار جداشد 

اما عزیزم اگه قصدت فروشه خودت میدونی که یکم زیرقیمت باید بدی چون هرچقدرم دست نخورده و نو باشن بلاخره مغازه دار میخواد سود کنه یا اگه کسی به قیمت روز بخواد میتونه از بازار بخره 

خوب فکراتو بکن احساسی تصمیم نگیر . اینجا خیلیا دنبال جهاز مناسب هستن میتونی تو امضات بنویسی هرکی خواست بهت اطلاع میده 

انشالله یه همسر لایق نصیبت بشه و باهم بهترین هاش رو بخرید و خوشبخت بشید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خب به دردم نمیخوره چرا بمونه شده آینه دق واسه بزرگا جا نداریم چند ساله مونده تو انبار مغازه طرف میگه ...

نگه دار عزیزم

ان شاالله بهترین ازدواج نصیبت میشه.

نفروش. 

میتونی جابجا کن ولی نفروش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب به دردم نمیخوره چرا بمونه شده آینه دق واسه بزرگا جا نداریم چند ساله مونده تو انبار مغازه طرف میگه ...

کدوم استان هستید؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بزار بمونه عزیزم دیگ نمیتونی بخری گرونه حیفه فقط بزار بمونه ان شاالله بختت سبز میشه

دیگه نیاز نیست بخرم من که زندگیم نابود شد بعضیا رو برای ازدواج اولم گرفته بودم باز امید داشتم دوباره ازدواج میکنم و استفاده میکنم دیگه الانم اینطوری شد به چه دردم میخوره