2777
2789
عنوان

پزشک یا پرستار کمک

163 بازدید | 9 پست

سنگ ده میل تو حالب داشتم 

سه هفته است هم دارو و گیاهی هم استفاده میکنم

اصلا درد ندارم خداروشکر رنگ ادرارم هم روشنه 

نمیدونم با توجه به‌ اندازه ممکنه دفع شده باشه  ولی خودم متوجه نشده باشم؟ دو هفته میش سونو رفته بودم سنگ کمی حرکت کرده بود ، به نظرتون لازمه این هفته برم سونوگرافی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ت رو خدا غده لنفاوی شما سفت بود یا نه

عزیزم تاپیک هاتو خوندم خیلی بیخودی استرس داری 

البته تقصیر شما نیست ، تقصیر دکتری هست که درست نتونسته توضیح بده و خیالتو راحت کنه 

وقتی ری اکتیوه ، یعنی اون غده تا آخر عمرت به هیچ عنوان سرطانی نمیشه خیالت راحت 

ولی علت تورم اون غده با آزمایش مشخص میشه 

نه میل که چیزی نیست ، برای من ۲۰ میل است و هنوزم دارم 

ولی دست نمیزنم چون دست بزنم دردناک میشه 

اینکه میگن سفته یا نرمه مهم نیست مهم اون نمایی است که در سونو دیده میشه که خداروشکر ری اکتیو بوده 

و مطمئن باش اگه دکتر یه درصد احتمال خطر بده MRI و نمونه برداری و .. پیشنهاد میکرد 

به نظر من بیخیال شد زندگیتو کن هیچی نیست خداروشکر 

یا باز اگه خیالت راحت نمیشه جواب سونو رو پیش یه دکار متخصص عفونی خوب و با تجربه ببر ، پیش این پزشک های جدید نرو به هیچ وجه ، حتما با تجربه باشه ، تا خیالت راحت باشه 

چون جدیدا متاسفانه سواد درستی ندارند و فقط استرس میدن 

عزیزم تاپیک هاتو خوندم خیلی بیخودی استرس داری البته تقصیر شما نیست ، تقصیر دکتری هست که درست نتونسته ...

عزیزم من تو همین سایت سه نفر دیدم که ری اکتیو بوده ولی بعد چند وقت مشخص شد سرطانیه

عزیزم من تو همین سایت سه نفر دیدم که ری اکتیو بوده ولی بعد چند وقت مشخص شد سرطانیه

نه به هیچ عنوان 

اگه دکتر سونوگرافی که رفتی مطمئنه پس خیالت راحت باشه 

نمای ری اکتیو ، نمایی است که مغز لنف نود رگ خونی داده و سیاه نیست 

من دیگه خودم با ۱۰ تا دکتر عفونی حضوری صحبت کردم و چند دکتر عفونی هم اینترنتی صحبت کردم .. مگه اینکه دکتر سونوگرافی خدایی ناکرده تشخیصش دقیق نبوده باشه و اشتباهی ری اکتیو گفته باشع

سلام عزیزم انشاالله بهتره کلیتون؟رفتم تو تاپیک غدد لنفاوی کشاله رانتون پیام بدم دیدم قفله شرمنده گفت ...

سلام عزیزم نگران نباش خداروشکر برای من حل شد

پزشک عمومی سونو کشاله ران بنویسه برات، جواب سونو رو پیش دکتر عفونی ببر 

سلام عزیزم نگران نباش خداروشکر برای من حل شدپزشک عمومی سونو کشاله ران بنویسه برات، جواب سونو رو پیش ...

من تو گردن و زیر بغل دارم چند ساله ری اکتیو هستن و موندن 

اینو تازه پیدا کردم و البته یسری مشکلاتم دارم تاپیکمو بخونید

برای من نزدیک اونجامه و سفته ولی میدونم لنفه چون دست میزنم مثل زیر بغلمه  انقدم از دیشب دست زدم پوست بالاش ضخیم شده

دوماه پیش پاپ اسمیر هم دادم دیروز سنو شکمی هم دادم ازمایش خون هم دادم ولی اینو دیشب دیدم اگر دیروز میدیدم میگفتم سنو کنه همونجا