2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید گوشی

47 بازدید | 6 پست

یه موبایل با سقف قیمت ۱۰ الی۱۲ تومن، دوربین کیفیت خوب،حافظه رم بالا معرفی میکنید. تجربه گوشی هایی که خودتون داشتیدرو هم ممنون میشم بگید.

ترجیحا سامسونگ باشه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

بااین قیمت گوشی ک دوربینش خوب باشه وجود داره همه ضعیفن ازنظر من

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

من ا ۳۳ دارم خوبه ولی خب دوربینشو نمیتونم نظر بدم چون ایفون ۱۵ دارم چون انتن نداره سامسونگ گرفتم کنارش ولی خب خیلی راضی ام به جز دوربین همه چیزش خوبه اگر پولت نرسید آ۳۲ بگیر گوشی قبلیم بود دادم داداشم خیلی راضی بودم یه عمر گوشیه ولی خب شیائومی ام خوبه بابام نوت ۱۰ اس داره خیلی راضیه البته یکم یوقوره

در گنگ ترین حالت زندگیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین قیمت گوشی ک دوربینش خوب باشه وجود داره همه ضعیفن ازنظر من

🥺حالا بین بد وبدتر

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

من ا ۳۳ دارم خوبه ولی خب دوربینشو نمیتونم نظر بدم چون ایفون ۱۵ دارم چون انتن نداره سامسونگ گرفتم کنا ...

ممنونم🙏یوقوره ینی چی😁شیایومی هنگ نمیکنه؟

ممنونم🙏یوقوره ینی چی😁شیایومی هنگ نمیکنه؟

یعنی یکم بزرگه گوشیش ولی خب نه اصلا فکر نکن چون شیائومیه گوشی بدیه اتفاقا توی رنج قیمتی پایین کیفیتش از سامسونگ بیشتر و بهتر عمل میکنه من بابام خیلی از گوشیش کار میکشه چون بازرسه زیاد عکس میگیره و کلی نوت اضافه میکنه به پرینتر وصلش میکنه اگر هنگی بود صد در صد میگفت

در گنگ ترین حالت زندگیمم

یعنی یکم بزرگه گوشیش ولی خب نه اصلا فکر نکن چون شیائومیه گوشی بدیه اتفاقا توی رنج قیمتی پایین کیفیتش ...

ممنون از راهنماییتون😍