2777
2789

روزتون بخیر نظر سنجی برای دخترخالم لطفا صادقانه راهنمایی کنید 

خانم ۲۸ سالش تحصیل کرده شاغل 

وضع مالی خانوادگی خوب 

اوضاع زندگیشم خوبه . بسیار خوش گذرون و اهل تفریح 

خواستگارهای خوبیم داره اما عاشق یکی دیگست همین دوس پسرش 

آقا که دوست پسرشه ۳۹ ساله 

شغل و وضعیت مالی عالی توپ 

اخلاقی ارومتر و رسمی تر از خانم . اصلا اهل رفیق اینا نیست . کلا رسمی یکم 

نماز خون و ورزشکار . فقط کار 

۳ ساله تقریبا دوستن 

الان اقا اصرار به ازدواج داره . دختر خالمم واقعا عاشقشه اما از تفاوتشون میترسه چه سن چه اخلاق 

آره یا نه؟ چرا؟

اره 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به روحیه ی خانوم داره خب ما که از درونش خبرنداریم 

ولی من خودم جاش بودم اره 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

با سنش کار ندارم مهم نیست زیاد اون قسمت نماز خون و جدی یکم متفاوت باشخصیتمه حالا از اینام باشه ک بگه حجاب کن و اینا ک کلهم نهههههه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بااین تفاوت سن اصلا نباید رابطه از دوستی فراتر میرفت وجدی میشد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

نه

خانوم اهل خوش گذرانی و رفیق بازیه

آقا اهل کار‌و زندگی

بعدا خانوم بعد یک سال دلش هوای مجردی و عشق و حال تفریح تفریح سفراش میوفته

آقا درگیر کاره و درکی از این هیجانات ندارع و همراهی نمیکنه 

دیدم که میگم!!!!

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خب عزیزم دختر خالت اگه قبول نکنه این ازدواج رو میدونی اون آقا چه ضربه ی روحی رو میخوره ؟ سه سال زمانه کمی نیست واسه آشنایی دختر خالت اگه قصدش جدی نبود همون یه سالی که باهم بودن بس بود کات میکرد می‌رفت پی زندگیش الانم نگرانه بره پیش مشاور

یوخ یوخ یوخ