2777
2789

در پیوند سلول‌های بنیادی خون بند ناف، این سلول‌ها می‌توانند به بازسازی سلول‌های خونی سالم و بازیابی سیستم ایمنی که در اثر بیماری آسیب‌دیده است کمک کند. علاوه بر این، سلول‌های بنیادی به دست آمده از خون بند ناف در آزمایشات بالینی پزشکی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌توان از آن برای توسعه تولید داروهای پیوند کمک گرفت.

من برای ‌پسرمو ذخیره کردیم ولی ب چه درد ما میخوره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون بند ناف برای پیوند استخوان

برای بیماری های مغز استخوان

درمان سرطان لوسمی

سرطان لنفوم

من برای ‌پسرمو ذخیره کردیم ولی ب چه درد ما میخوره

ایشالا که هیچوقت بیماری خاص براتون پیش نیاد ولی خیلی مهمه

ناهنجاری‌های ارثی گلبول‌های قرمز( تالاسمی ماژور، کم خونی سلولی داسی شکل)، اختلالات سیستم ایمنی مادرزادی( سندرم کاستمن، نقص چسبندگی لکوسیتی، سندرم دی جورج)، فلج‌های مغزیو اوتیسم، از جمله بیماری‌هایی هستند که امروزه با خون بندناف در کشورمان درمان می‌شوند.

من پرسیدم فهمیدم ایران تکنولوزی استفاده ازش را نداره پس فقط تله ای برای پول جمع کردنه

پس موسسه رویان چی میگه؟

ممكنه زبونم لال يك زماني لازم بشه، نشد هم كه چه بهتر

اخه سالی ۸ ملیون میگیرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
یه فیلم ساختن به اسم مغز استخوان.درمورد همین موضوعه

چه قدر خوب به نظرم باید بیشتر درموردش بگن

اخه سالی ۸ ملیون میگیرن

تا جایی که میدونم همون بار اول مثل اینکه ۱۴ تومن میدی بعدش هر سال ۴۰۰ هزار تومن برای تمدیدش میدین