سلام من ۱۶ سالمع و نوزادم ۵۷ روزشه مشکلم اینه دیکه چند روز دوماهم میشه ولی هنوز ک هنوزه خون ریزی دارم رفتم متخصص زنان بم گفت عفونت داری و قرص و اینا داد الان ۱۱ روزه قرصامو مصرف میکنم ولی هنوز خون دارم شدید هم هست طبیعی هستم و بچم شیر نمیدم
یه دکتر دیگه برو عزیزم فک نکنم بعد ۴۰ روز طبیعی باشه شاید بد برش خوردی یا عفونت کردن
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.